-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kuruyemiş

ads
ads
Kuruyemiş tüketildiği vakit akla sevdiklerinizle birlikte oturup hoş sohbetler edeceğiniz bir ortam gelmektedir. İnsanlar böyle sohbetler ederken yanlarında atıştırmalık çerez olarak kullandıkları ürünlerin geneline kuruyemiş denir. Ülkemizde kuruyemiş sektörü geçmişi yaklaşık 70 yıla kadar dayanıyor.

Firmanın ürünleri arasında antep fıstığı en çok tavsiye edilen ürün olarak görünüyor. Çünkü alışveriş yapanların %70'inin sepetinde aynı ürün bulunuyor. Bu sebeple tercih listesinin başını çekiyor. Daha sonra en çok tüketilenler, arasında karışık kuruyemiş, badem, kaju ve leblebi geliyor.

antep fıstığı


Şimdilerde hemen hemen her cadde üzerinde gördüğünüz kuruyemiş marketleri sanal bir ortamda sizlere hizmet veriyor. İnsanların market alışkanlıklarını bir yana bırakıp artık internet üzerinden alışveriş yaptıklarını biliyoruz. Sanal bir internet sayfası üzerinden kolaylıkla alışveriş yaparak 7 gün 24 saat en taze, lezzetli ve uygun fiyat garantisi kapsamında kuruyemişleri kapınıza kadar getiriyor.Üstelik 24 saat içinde kargo garantisi de firmanın ekstra bir avantaj oluyor.Oturduğunuz yerden bir tık ile kuruyemiş siparişi verebilirsiniz.İnternet sayfasını ziyaret edip siparişinizi vererek yüzlerce çeşit ve uygun fiyatlarla alabilirsiniz. İade garantisi ile satılan ürünleri değiştirme hakkınız bulunuyor.

Alagözler Gıda güvencesiyle 1977 den beri faaliyet gösteren firma yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye'nin önde gelen kuruyemiş firmaları arasında yerini almaktadır.

kaynak : https://onlinekuruyemis.com.tr



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Siteyi aklıma kazıdım ama anca dağda bayırda merkeze uzakta olursam internet ortamından bu siteyi kullanarak çerez krizimi gidermiş olurum özellikle de çekirdek krizimi : )

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.