-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Flash Çocuk Oyunları

ads
ads
Flash Çocuk Oyunları
Çocukların internet başında vazgeçemedikleri eğlence ve etkinliklerin başında oyunlar ilk sırayı alır. Özellikle küçük yaştaki çocukların en büyük eğlenceli flash oyun sitelerinde vakit geçirmektir diyebiliriz. Çocukların bu yöndeki ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kurulan çalışmaların gerek internet güvenliği ve gerekse çocuklar için nezih bir ortam teşkil etmesi yönüyle değerlendirilmesi gerekmektedir. Buradan hareketle sizlere flash çocuk oyunlarını gönül rahatlığı ile oynatabileceğiniz bir çalışmayı önermek isteriz. Kahraman Oyunları ismi ile yayın yapan bu site birçok çizgi film kahramanının flash oyunlarını bünyesinde barındırmaktadır. Hangi çizgi film kahramanları dediğiniz duyar gibi oluyor ve birkaçına örnek vermek istiyoruz:


Tayo Oyunları

Bir küçük otobüs olan Tayo ve arkadaşlarının tüm flash oyunlarını bu bölümde bulabileceksiniz. Tayo yapboz, hafıza kartları eşleştirme, Tayo gizli otobüsleri bulma ve Tayo yolda oyunları ile Tayo ve arkadaşları ile eğlenceyi televizyonlardan oyun dünyasına taşımış olacaksınız. Tayo Oyunları oynamak için daha ne duruyorsunuz!.. Bir sonraki kahramanımız Pororo'dur.

Pororo Oyunları

Pororo ve dostlarından dinozor Crong, tilki Eddy ve diğerleri ile eğlenceyi internet ortamına taşıyan Kahraman Oyunları sitesi en yeni ve en güzel Pororo oyunlarını sergilemeye devam ediyor. Kore yapımı çizgi film kahramanı yardımsever Pororo ile dostlarının ahlaki davranışları geliştirmeye yönelik etkinlikleri oyunlarına da yansımaktadır. Anasınıfı öğrencilerinin eğitimi noktasında vazgeçilmezler arasında yerini alan Pororo ve dostlarının oyunları sizlerinde dikkatini çekecektir. Kahraman Oyunları sitesinde son olarak tanıtımını yapmak istediğimiz çizgi film kahramanı İtfaiyeci Sam'dir.

İtfaiyeci Sam Oyunları

Fireman Sam yani İtfaiyeci Sam, itfaiyecilik mesleğini ufaklıklara sevdirmek ve diğer insanlara yardım etmeyi çocuklara öğretmek amacıyla yayınlanan güzel bir çizgi filmdir. İtfaiyeci Sam Oyunları da işte tam bu noktada düğümlenmektedir. İtfaiyecilik mesleğini öğretici ve insanların zor zamanında onlara yardım etmeyi amaç edinen çizgi filme paralel oyunlar ortaya çıkarılmıştır. Birkaç örnek vererek konumuzu bitirmek istiyorum: İtfaiyeci Sam eğitim kulesi, İtfaiyeci Sam Helikopterle Yangın söndürme, İtfaiye aracı kullanma, Sam Pontypandy Yangınları söndürme ve İtfaiyeci Sam yolda gibi oyunlar ile itfaiyecilik mesleğini sevdirici bir rol üstlenilmiştir. Eğitici bu oyunların çocuklar tarafından da çok sevileceğine eminiz. Hepinizi Kahraman Oyunları sitesine bekleriz. İyi eğlenceler...


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.