-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kız Oyunları

ads
ads
Kız Oyunları
Kız çocuklarının internet başında en büyük eğlence kaynağı, online oynanan flash oyunlardır. Özellikle çizgi film kahramanlarının oyunlarını oynamak onlara büyük zevk vermektedir. Çizgi film kahramanlarından özellikle Barbie, Dora, Çilek Kız, My Little Pony, Hazel Bebek gibi karakterlerin oyunlarını özellikle oynadıklarını söyleyebiliriz. Peki internet ortamındaki oyun sitelerinin ne kadar güvenilir? Ebeveynlerin en çok dikkat etmesi gereken hususun bu olduğunun altını çizmeliyiz. Hem kız oyunları ve hem de en çok seyredilen çizgi film karakterlerinin flash oyunlarının toplandığı ve sunumunun da nezih bir ortamda gerçekleştirildiği bir çalışmayı sizlere tanıtmak isteriz. Kahraman Oyunları ismiyle yayında olan bu çalışmada biraz öncede belirttiğimiz üzere tüm çizgi film karakterlerinin oyunlarını güvenilir bir ortam sunumu ile bulabileceksiniz. Peki bu sitede kızlara yönelik hangi kahramanlar var, isterseniz bir göz atalım.

My Little Pony

Rainbow Dash, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Applejack, Rarity ve Fluttershy olmak üzere 6 ana karakterin etrafında dönen ve arkadaşlığın sihirli yanının anlatıldığı bu güzel çizgi filmin flash oyunlarını bu çalışmada bulabileceksiniz. Equestria ülkesinde mutlu şekilde yaşayan pony karakterlerinin sosyal ilişkilerinin ve kötülere karşı verdikleri amansız mücadelenin en güzel gösterimi olan My Little Pony, Amerika'dan tüm dünyaya yayılan ve özellikle kız çocuklarının fenomeni oldukları bir çizgi dizidir. İşte bu çizgi dizinin kahramanlarının oyunlarının oynandığı bir bölüm teşkil edildi. My Little Pony Oyunları bölümü, bu 6 kahramanın giysi giydirme, yapboz ve boyama, günlük bakımları, macera ve beceri oyunları, dekorasyon oyunları gibi yüzlerce oyununun derlendiği bir ortam oldu. My Little Pony karakterlerini seviyorsanız ve onların oyunlarını arıyorsanız bu bölüm tam da size göre!..
Çilek Kız

Çilek Kız, çilek şehrinde çilek cafe işleten, arkadaşlarının en büyük yardımcısı olan ve kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karakterlerinden birisidir. En yakın arkadaşları olan portakal çiçeği, limon kız, vişne reçeli, böğürtlenli çörek, ahududu ile birlikte dostluğu, yardımlaşmayı eğlenceli bir şekilde anlatan Çilek Kız'ın oyunlarını arayan küçük kızlara bir müjdemiz yine Kahraman Oyunları sitesinden geliyor. Çilek kız ve arkadaşlarının tüm oyunları artık Çilek Kız Oyunları bölümünde yayınlanacaktır. Çilek Kız ve dostlarına giysi giydirebilecek, yapboz ve boyama oyunlarını oynayabilecek, cafe ve market işletebilecek, pasta çay ve limonata hazırlayabilecek ve diğer maceralarına sizlerde ortak olabileceksiniz. Çilek Kız ve arkadaşlarının en güzel oyunları artık kahraman oyunları sitesinde sizlerle olacak. Her gün güncellenen içeriğini görmeniz için hepinizi Kahraman Oyunları sitesine bekliyoruz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. ne kadar cok oyun sitesi var ya geitir cok oldugu için bütün fırsatcılar bu alana yıgılmıs deli gibi her gün oyun sitesi cıkıyor hepsıde bırbırının kopyası

    YanıtlaSil
  2. ne kadar cok oyun sitesi var gercekten de ya hergun yenı bıtane cıkıyor kızıma daha once hangi siteden oyun actıgımı bile bulamıyorum neredeyse hergun degısıyo sıralama

    YanıtlaSil
  3. abi bu nedir ya hergün yeni bir oyun sitesi hayır bişey değil çocuklarımızıda ekran başından alamıyoruz benim bile oynayasım geliyor :D

    YanıtlaSil
  4. Kızımın en sevdiği oyunlar. Ben oynuyorum o izliyor ve alkış yapıyor :)

    YanıtlaSil
  5. her gecen gun yenı bır oyun ve yenı bır oyun sıtesı cıkıyor artık hangı sıte daha ıyı kara veremez hale geldık :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.