-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Obam Termal Resort İle Tanışma Zamanı

ads
ads

obam termalotel sicaksu 300x150 Kaplıcalar termal yüzme havuzu ve fizik tedavi

Obam termal resort doğa ile baş başa olan güzel manzarası ve şifalı termal suları ile sizleri rahata ve huzura davet ediyor. Hem kendiniz hem de çocuklarınız için keyifli günler geçirmek için doğru adres Obam termaldir. Keyifli zamanların dışında size sağlık da armağana eden Obam termal otel sizleri bekliyor.
Kaplıcalar, güzellik merkezi, termal yüzme havuzları, geleneksel Türk hamamı, termal jakuzisi, buhar banyosu, saunası, masaj hizmeti ve tuz odası ile size benzersiz hizmetler ve rahatlık sunmaktadır.


Ayrıca ayrıcalık ve özel ihtimam isteyene aileler için muhafazakar oteller yapısı ile havuzlarında bay ve bayanlara ayrı olarak rahatlık sağlayana hizmeti de bulunmaktadır. 


İslami otel işletmeleri arasında belki de en iyi termal otel Obam termaldir. Her şeyi bir arada bulabileceğiniz, her türlü imkanlardan faydalanabileceğiniz size her türlü rahatı sağlayana otel de çocuklarınız için de çocuk eğlence salonu ve oyun salonu bulunmaktadır. Tatil yaparken bir yandan da doğayı keşfetmek isteyenlere bisiklet kiralama hizmeti verilmektedir. Bir çok imkan ve seçenekleri ile Obam termal sizlere sağlık, huzur ve harika bir tatil sunar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Birçok kaplıca gezdim gördüm. Çoğu temizlik konusunda sınıfta kaldılar. Obam ın sitesinde resimlere baktığım kadarıyla gayet temiz ve bakımlı duruyor. Güzel bir termal olması laZım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.