-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Seo İle İlgili Her Şey

ads
ads
Seo; arama motorlarının webdeki sayfaları daha kolay bulmasını ve daha çok kişiye ulaşarak etkinliğini arttırmasını sağlayan bir düzenlemedir. Arama motorları arama sonuçlarını listelerken matematiksel bir yapı kullanmaktadır. Bu nedenle web sayfaları bu ayrıntıya dikkat edilerek oluşturulmak zorundadır. 
sorularlaseoKG


            İnternetin insanların hayatındaki ekonomik gücünün artmasıyla günümüzde hızla önem kazanmaya başlamıştır. Bu konuyla ilgili internetten çok fazla bilgi bulunabileceği gibi profesyonellikten yararlanılmak isteniyorsa seo hocası sitesinden kolayca ulaşılabilecek sorularla seo kitabı alınıp okunabilir.

             Sorularla seo kitabında sektörde en çok karşılaşılan sorunlar, arama motorlarında en çok aratılan kelimeler yer almaktadır. Aynı zamanda genel olarak Google ile ilgili detaylı bilgiler, ziyaretçi davranışlarını anlamak, site içi seo, site dışı seo, e-ticaret ve burada başarılı olmanın yolları detaylı olarak anlatırmıştır.


            Sorularla seo sizin soracağınız soruları araştırıp önceden size cevap vererek herkesin karşılaşabileceği soruların cevaplarını bulmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca soru cevap şeklindeki içeriği, kolay ve akıcı dili ile okunması çok zevkli. Konuya ilgi duyan, internet odaklı çalışan herkesin edinmesi gereken bir kitap.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. auX: gerçekten seo hakkında bilmediklerimi ögrendim aslında birşey bilmiyomuum sayenizde çok şey ögrendim teşkürler

    YanıtlaSil
  2. harika birşeymiş bu kitap araştırıp almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.