-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Hızlı ve Öfkeli 7 Ön İnceleme

ads
ads
Bu sezon oldukça kaliteli ve bir o kadar heyecanlı filmler bizleri bekliyor. Fakat bu filmler içerisinden özellikle Hızlı ve Öfkeli 7 filmi ön plana çıkıyor. Hızlı ve Öfkeli 7 izlemek için hâlihazırda 3 Nisan 2015 tarihini beklemeniz gerekiyor. Zira tarihin sürekli değişmesi Hızlı ve Öfkeli fanlarını bir hayli üzmüştü. Fakat görünürde en son tarih olarak 3 Nisan tarihine karar verildi.

Hızlı ve Öfkeli 7 Ön İnceleme


Hızlı ve Öfkeli 7 konusuyla da dikkat çekiyor. Yeni filmde 6. Serideki konudan devam ediliyor. Filmde Jason Statham, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson gibi oldukça ünlü oyuncular yer alıyor. Ayrıca 3 Nisan’dan birkaç gün sonra Türkçe dublajı da çıkıyor. Yani Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublaj izleyerek çok daha güzel vakit geçirebilirsiniz.


Hızlı ve Öfkeli Full HD izleyerek de çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu filmi HD çözünürlüğünde izlemeniz sizin için oldukça güzel olacaktır. Bu anlamda da oldukça kaliteli sitelerden yararlanabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bu seriye bayılıyorum , merakla beklediğim bir film

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.