-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » The Marmara Oteli Nerede?

ads
ads

The Marmara Otelleri


1978 senesinden beri olan The Marmara Oteli İstanbulun en iyi otelleri  arasında yerini almaktadır.  The Marmara oteli  5 yıldızlı kaliteli hizmet veren otellerdendir. Birçok turizm yapan kişiler bu oteli seçmektedir.

Yüksek seviyede müşteri memnuniyeti ve kalitesiyle gözleri kamaştıran çok etkin bir oteldir.

Thme Marmara otelleri bir tane olmamakla birlikte biz sadece taksimde bulunan otelden bahsedeceğiz:

Taksimin meydanın tam ortasında kendini çok çabuk belli eden devasa bir oteldir. Oldukça lüx ve konfora sahip ve deniz manzaralı bölümleri de bulunmaktadır. 


The Marmara Oteli Nerede?


Verdiği hizmetler:


Bütün müşterilerine ücretsiz kavhe, çay, mini masa ve bar imkanını da ziyaretçilerine sunmaktadır. İnternet imkanı sağlayan otelde bornoz ve saç kurutma makinesi de hizmetleri içinde yer almaktadır.

Bu otelde genel olarak toplantı, seminer, davet, düğün ve bir çok organizasyonu yapmanız mümkündür.

Thme Marmara oteli ülkemizin bazı şehirlerinde bulunmaktadır. Bizler sadece İstanbul taksimde bulunanı tanıttık. Diğer illerde ise, Bodrum, Antalya, şişli vb. yerlerde konaklamanız mümkündür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.