-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Facebook ve Sıradışı Yenilik

ads
ads
Sosyal medyanın kralı olan Facebook kısa aralıklarla yeni uygulamalar devreye sokarak yeniliklerine bir yenisini ekledi ancak bu uygulama biraz farklı.

Facebook kullanıcıları için önemli bir uygulama olan "legacy contact"  profilinizden güvenlik ayarları bölümüne girerek mirasçı belirlenebilecek. Yani bu uygulama ile kendinize mirasçı tayin edebilecek ve ölümünüzden sonra bu kişi sizin profilinizi kullanabilecek ve görüntüleyebilecek. 

Facebook ve Sıradışı Yenilik


Duvardaki iletiler, resimler ve vb. gibi içerikleri arşivleyebilecek ve mirasçı kişi ölen kişi adına bir kereye mahsus mesaj atabilecek ve arkadaşlık taleplerini yönetme hakkı verilecek aynı zamanda profil resmini de değiştirebilecek. 

Şu zaman itibariyle bu uygulama ülkemizde yok şimdilik Amerika Birleşik Devletler'inde aktif haldedir. Bu uygulamanın bir güzel yanı ise mirasçı kişi ölen kişinin mesajlarını göremeyecek.

Mirasçı belirlenmediği takdirde bu gibi durumlarda kişinin Facebook hesabı donduruluyor. Mirasçı uygulaması yakın bir zaman önce ABD'de kullanıma sunuldu yakın zaman içinde tüm facebook kullanıcılarına açık hale getirilmesi beklenmektedir. 

Bir önceki facebook yazımız >>  Facebook'a Whatsapp ile Giriş

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Tehlikenin farkında mısınız? :) Artık herkes mirascılarını paylaşma yarışına girip bir takım saçmalaıklarda bulunacak : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abi daha neler ya,yakında facebook hesaplarını hisselemeye başlicaklar korkmaya başladım.

      Sil
  2. yuh yaa, bu kadar da olmaz ki kardeşim ne mirasçısı, yuh bee adamlar hitleri ve popularitesi bitmesin diye ölülere karşı duygusallığı bile kullanıyorlar ayıp be kardeşim ayıp

    YanıtlaSil
  3. facebook ınstgram vs sosyal medya mecralarını kullanımını abartmamak lazım butun bılgılerı oralara aktarmamak lazım adamlar her gecen gun yenılıkler ıle ınsanlarını ıyıce baglıyorlar

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.