-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Gmail Adresimi Unuttum

ads
ads
Gmail Adresimi Unuttum

Gmail adresimi Unuttum ve Nasıl Bulabilirim?

Google'ın bir hizmeti olan gmail servisi milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Birçok mail adresi açmış olabilirsiniz ve bunları kayıt etmediyseniz unutma olasılığınız yüksektir. Bu yüzden birçok kişi tarafından çok önceden veya sürekli kullanmadığı mail adresleri unutulabiliyor. Zamanı geldiği zaman lazım olabilmekte ve birçok özelliği içinde barındırdığı için almanız gereken bilgiler olabilir. Sizde unuttuğunuz bir mail adresiniz varsa bunu hatırlamıyorsanız bulmanız çok kolay.


Gmail hesabı oluştururken hesap ayarlarında ikinci e-posta adresi olarak güvenlik için ister bu yüzden ikinci e-posta adresinizi hatırlamanız lazım eğer onu da hatırlamıyorsanız birçok adresiniz varsa hepsini aşağıda ki linkten tek tek deneyin ona bağlı olan hesaplar karşınıza çıkacaktır.

https://www.google.com/accounts/recovery/forgotusername

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.