-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Imgur Fotoğraf Yükleme Servisi Ücretsiz

ads
ads

Imgur Artık Ücretsiz Oldu

Online resim paylaşım sitesi olan "Imgur" bugün itibariyle ücretsiz servis haline geldi. 2009 senesinden beri hizmet veren fotoğraf yükleme ve paylaşım sitesi 6. yılını doldurdu ve bundan dolayı kullanıcılarına artık ücretsiz olarak hizmet verecek.


Imgur Fotoğraf Yükleme Servisi Ücretsiz


Binlerce kullanıcısı olan Imgur üyelerine eskiden kısıtlı olarak hizmet vermekteydi. Pro üyelik hizmeti ile yaklaşık aylık 2,95 $ fiyat ile yapılıyordu. Bu sayede sınırsız şekilde
PRO üyeliği olanlar sınırsız şekilde görsel ekleme, yorumlama ve oylama gibi özellikleri kullanıyordu. Şimdi artık tamamen ücretsiz olan servis kullanıcılarının yüzünü güldürdü ve önceden ücretli üyelik almış kişiler ise ekranda çıkan reklamları engelleme olanağı tanıyor.

Imgur İnternet dünyasında en kaliteli çevrim içi resim yükleme servisidir. Kaliteli ve hızlı işlemler yapmak için Imgur'u iF olarak tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. bende birçok fotoğraf yükleme sitesini kullanıyorum.ama birçoğu kısa bir süre sonra kaldırıyor resimleri.Bu site hoşuma gitti deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. imguru hiç denemedim genelde hızlı resim denilen bir site var ondan hallediyordum ben,öğrenmiş olduk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hızlıresimde 6 ay sonra resimler siliniyor. Imgur en iyisi

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.