-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Samsung Galaxy A5

ads
ads

Samsung'un yeni akıllı telefonu "Galaxy A5" Ülkemizde satışa sunuldu. Piyasa fiyatı olarak 1499 TL 


Metal çerçeveli olan Samsung ailesinin  yeni nesil akıllı telefonu  Galaxy A'nın orta üyesi olan  Galaxy A5'i genel olarak inceleyelim. 



Samsung Galaxy A5


Türkiye pazarında fiyatı  1499 TL olan ve dikkatleri üstüne çeken Samsung Galaxy A5, genel modellerden daha farklı olan özellikleri ile geldi.

Diğer modellere göre bu cihazın arka kapağı açılmıyor, bunun yanı sıra metal bir çerçevesi bulunan ve böylece bu model kendine çok şık bir görünüm kazandırıyor. Galaxy A5'e, SIM kart ve microSD kart alışılmışın dışında yandan takılmaktadır. Bu şekilde daha kolay bir kullanım ortaya çıkıyor. 

Samsung tutkunlarının ilgiyle beklediği yeni  akıllı telefonunu 
shiftdelete.net ekibi temin ederek incelemişler. Kullanıcıların yoğun talepleri üzerine oldukça güzel bir video hazırlamışlar. 

Samsung Galaxy A5 Video İnceleme



Bir önceki Android Telefon Tanıtımı >>   Samsung Galaxy Note Edge

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. bende samsung galaxy s 4 var çok memnunum ancak tek sorunu kısa sürede şarjının bitmesi a 5 in özellikleri gördüğüm kadarıyla güzel, eğer geçiş yaparsam a 5 e geçerim

    YanıtlaSil
  2. İnş batar samsung tüketiciye saygısızlık bu resmen damdan düşer gibi her ay bir üst model çıkarmak ve daha yeni gıcır sayılacak diğer ürünleri göz ardı etmek sinir bozucu!

    YanıtlaSil
  3. Bu konu hakkında bir yazım vardı bir yerde, bu telefon bana kalırsa tamamen kazık nitelikte bir telefon, kasa ve incelik dışında fiyatını hakedecek hiçbir özelliği yok, samsung böyle cihazlar çıkarmaya devam ederse zaten pazar payındaki düşüşü durduramaz hale gelicek, zaten şuan kendi evi korede bile apple'a karşı kaybetmiş durumda üstünlüğünü.

    YanıtlaSil
  4. ben samsung'u başarılı bulmuyorum açıkcası.Apple 'ın yaptığı ürünler daha kullanışlı ve güvenlik önlemlerinin daha sıkı olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Anneme almıştım bu modeli. Çok memnun. Tepe tepe kullanyıor valla :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.