-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Seo Hocası İle Şikayetleriniz Son Bulsun

ads
ads
                Siteniz için bazı şikayet konularınız olabilir. Bu tarz durumlarda sorunlara ılımlı ve çözüm odaklı yaklaşmanız daha sağlıklı kararlar almanızı sağlayacaktır. Siteniz üzerinde şikayetçi olduğunuz sorunlar ve bunları çözümü konusunda seo hocası önerilerini sizler ile paylaşacağız. 
Seo Hocası


- Seo sadece backlink çalışmalarından mı ibarettir?

Seo sadece backlink çalışması değil, internet üzerinde gerçekleşen siteniz hakkındaki tüm gelişmeler dolaylı yada dolaysız yoldan seo çalışması sayılmaktadır. Backlink çalışmaları arama motorları tarafında en büyük etkiyi sağlayarak sıralamaların iyileştirilmesini sağlayan önemli bir faktördür.

- Backlink çalışmalarında çeşitlilik nasıl olmalıdır?

Genellikle şikayet edilen konu fazla backlink alındığında sitenin spama düşmesi ve sağlık durumunun bu olaydan olumsuz etkilenmesidir. Backlinklerin çalışma içerisinde sosyalleştirilmesi, video ile konuşlandırılması, resim ile konuşlandırılması, olabildiğince farklı çeşidine bürünerek orantılı şekilde kullanılması gerekmektedir.

- Seo’da istikrar önemli midir? 

Seo çalışmalarında başarıyı getiren en önemli faktörün seo hocası olarak istikrar olduğunu görüyoruz. Backlinklerin ve çalışmaların orantılı şekilde artması ve periyodik olarak çalışmaların sürdürülmesi arama motorlarının bu istikrarınızı fark etmenizi sağlamaktadır. 

- Seo’da kalıcılık nasıl sağlanır?

Kalıcılık site yöneticileri tarafından şikayet edilen konulardan bir tanesidir. Kalıcılığın sağlanması adına oluşturulan referans noktalarının periyodik olarak kontrolü, backlink kaybı yaşanmaması ve yeni backlinklerin kazandırılması ile sağlanır.

- Seo firmaları kendi kaynaklarını mı dış kaynakları mı kullanıyor?

Seo firmalarının çalışma şekillerine göre değişken olan bu durum her firma için farklı bir cevap sunmaktadır. Seo hocası yaptığı çalışmalarda kendi kaynaklarını kullanmayarak site yöneticisini sürekli olarak kendisi ile çalışma zorunluluğu getirmemektedir. Bu nedenle çalışmanın sonlandırılmasında dahi herhangi bir çalışma kaybı yaşatmamaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Seo çalışması yaptırmak istiyordum bu arkadaşlara uğrayacağım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. kesınlıkle tavsıye edıyorum tanıdıgım ve bıldıgım ıs yaptıgım kısıler cıddı anlamda ıslerınde cok ıyıler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.