-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Aşk Sana Benzer Full İzle

ads
ads
23 Ocak 2015 tarihinde vizyona girecek filmlerden birisi olan Aşk Sana Benzer pek çok özelliği ile dikkat çeken filmler arasındadır. Filmin oyuncularından tutunda konusuna kadar hepsi oldukça kaliteli ve başarılı bir şekilde seçilmiştir. Dolayısı ile Aşk Sana Benzer izleyicileri beklentilerini tam anlamıyla alacaktır. Bu açıdan film oldukça güzel bir kurguya sahiptir.

Aşk Sana Benzer Full İzle


Filmde Ali, Ege’de kendi halinde balıkçılık yapan ve ailesinden kalan restoranı işleten bir gençtir. Fakat bir gün Deniz isimli bir kız kasabaya gelir ve Ali ile inanılmaz bir aşk yaşamaya başlarlar. Bu arada aile yadigârı olan restoran kapatılma riskiyle karşı karşıyadır ve Ali restoranı kurtarmak zorundadır. Ayrıca bu Deniz’in bilinmeyen birçok sırrı vardır. Aşk Sana Benzer tek parça izle imkânıyla filmi izlemeye başlayabilirsiniz.


Aşk Sana Benzer Full izle imkânıyla filmi izleyebilir ve oldukça güzel vakit geçirebilirsiniz. Çünkü oyuncusundan konusuna kadar hepsi özenle seçilmiştir ve beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacak şekilde hazırlanmıştır. Dolayısı ile filmden oldukça keyif alabileceğinize emin olabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. efsane bir film ortaya çıkarmak istenirken, son derece vasat bir film ortaya çıkarılmış.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.