-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ekmeğin Büyüğü Hamurun Çoğundan Olur

ads
ads

Ekmeğin Büyüğü Hamurun Çoğundan Olur
Çokluğun ve bolluğun olması için, elde yeteri kadar araç gereç olması lazımdır.  Ve ekmeğimizin büyük olması için de, elimizde büyük bir hamurun bulunması gerekir. Az olan hamurdan büyük ekmek çıkarmak imkansızdır.

Çiftçi, çok buğday; çok verim almak ve ürünlerinin bol olmasını istiyorsa, ekilecek büyük ve geniş tarlalara sahip olması gerekiyor. Bunun içinde  tarlaların işlenmesi için traktör ve benzeri araç gereçleri bulunacak.

Eğer bir balıkçı az zamanda çok balık tutmak istiyorsa, balık tutmak için en iyi balık oltalarına yada  ağlarına sahip olması gerekir.

Bir spor tutkunu yaptığı spor dalında birinci olmak ve madalya almak istiyorsa, çok iyi disiplinli bir çalışma prensibine sahip olması gerekmektedir.

Bir öğrencinin başarılı olması içinde, çok kitap okumalı, derslerinde programlı çalışmalı ve kaynak kitaplara yer vermelidir. En önemli durum ise kararlı ve azimli olmasıdır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.