-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » En iyi vine izle

ads
ads
İlk olarak sosyal medya üzerinde etkilerini gösteren 7 saniyelik komedi içerikli kısa vine izle adlı komedi videoları her geçen gün izleyicileri artıyor, bu vine videolarının birde thug life adlı videolarla eşleşmesi ile bambaşka bir görsellik kazandırdı.

vine


Bazı konuşmaların, Arkadaşların arasında yaptığı canlandırmak, evli çiftlerden örnek olucak şahangiller grubunun başarılarıyla daha keyifli bir hal almaktadır. Aykut Elmas vine videoları ile sosyal medya da fenomen olarak,çekeceği yeni vinelar merakla beklenmeye başlandı. Türkiye de adeta büyük hızla ilerleyen bu kısa videoların olduğu vine sektörü, rol kabiliyeti olan ve canlandırma yeteneği yüksek kişiler tarafından çekilerek izleyenleri gülme krizlerine sokuyorBizde bu gelişen sektöre ilk türk sitelerinden biri olarak vine izle adıyla sizlere hizmet vermeye başladık, Aykut Elmas vine başta olmak üzere diğer bütün vine videolarını sizler için bir araya getirdik. Açtığımız sitede en güncel vineları aykut elmas,şahangiller ve türkiyede hiçbir sitede olmayan thug life vine'larını sitemizde bulabilirsiniz.


Ayrıca günün en iyileri, haftanın en iyileri ve en popüler vine videoları seçeneklerimiz ile en güncel vineları da izleme şansına sahipsiniz. Sizlerde www.vineizleyin.com adresini ziyaret ederek bu ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.