-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » En iyi Yabancı Dizi İzleme Sitesi Hangisi?

ads
ads
Günümüzde artık hemen hemen birçok aktivitemizi İnternet üzerinden yapmaktayız. Bundan dolayı dizi ve filmleri de arama motorlarında arama yaparak herhangi bir siteden izlemeye çalışıyoruz. Ancak birçok film ve dizi sitesi reklamlara boğulmuş olduğundan filmi açmak işkence durumuna dönüşüyor ve bazen dizi veya film izlemekten vazgeçebiliyoruz.


En iyi Yabancı Dizi İzleme Sitesi


Bu konumuzda size tanıtacağımız kaliteli yabancı dizi izleme sitesinin  tanıtımını yapacağız.  Yukarıda belirttiğim gibi bu sitede öyle rahatsız edici reklamlara rastlamak mümkün değil. Oldukça hızlı açılan ve göz yormayan tasarımı ile sorunsuz şekilde dizi veya film izleyebilirsiniz.

Sitenin kategorisi  genel olarak yabancı dizi izleme sitesidir. Bunun yanında film kategorileri de bulunmaktadır. Korku, gerilim, aksiyon, dram, bilim kurgu, macera ve 2009 yılından bu yana olan birçok kategoride filmleri rahatlıkla izlemeniz mümkündür. 

Zamanımızda yerli diziler artık pek ilgi görmüyor ve iyi bir yapım maalesef yok denecek kadar azdır. Fakat yabancı dizilere baktığınızda ne kadar kaliteli ve sıra dışı dizilerin olduğunu göreceksiniz.  Bunlara örnek olarak yürüyen ölüler (The Walking Dead) bu zamanın en iyi dizileri arasında yerini almış durumda. Eski dizilerden Lost, breaking bad, prison break, Oz, Fringe, en iyi örneklerdendir.  Yabancı dizilerdeki özellik bir sonraki sahnede ne olacağını kestirememek ve aklınızın ucundan geçmeyen olayların yaşanması ve şaşırtıcı olmasıdır. 

Ülkemizin dizileri oldukça basit ve kendini izletmeyen veya izlerken insanı sıkan türden klasik ve sanat eseri olmayan diziler diyebiliriz.  Yabancı dizi izlemek bir ayrıcalıktır. Bu yüzden yabancı dizileri izleyen kişiler yerli dizilerin yüzüne bile bakmayacağı aşikardır. 

Sizlerde boş vakitlerinizde internet üzerinden dizi veya film izleyen biriyseniz  hızlı ve sorunsuz şekilde istediğiniz dizilere veya filmlere ulaşmak için  www.yabancidiziizle24.com adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Artık birçok alternatif dizi izleme siteleri var aralarında rahatsız edici reklamları barındıran site çok. Rahatsız etmeyen reklamları olan dizi sitelerini daha çok takip ediliyor artık.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.