-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Gebelikte Kıyafet Seçimi Doğru Yapılmalıdır

ads
ads
Hamilelik dönemi, şüphesiz ki her bayan için oldukça önemli bir dönemdir. Bu dönemde her kadının bedeni belirli bir değişime uğramaktadır. Buna ayak uydurmak ve şartları doğru oluşturmak gereklidir. Kıyafet seçimi bu noktada oldukça önem kazanıyor.

            Hamile bayanların her durumda rahat hareket etmesi gerekir. Bebeğin büyümesi ile birlikte gebelerin karın bölgeleri büyümektedir. Bu yüzden bedeni sıkmayan, doğru kumaştan üretilen giysiler tercih edilmelidir.


                Hamile giyim artık oldukça geniş bir seçenek yelpazesine de sahiptir. Bayanlar, sadece rahat etmekle kalmayıp, aynı zamanda şık da olabiliyorlar. Kıyafetler, aynı zamanda sağlığa da doğrudan etki yapmaktadır. Hamile bayanlar her zaman kendilerini konforlu hissetmeliler.

            Bu dönemde bayanlar kendilerini rahat hissetmenin yanı sıra güzel de görünmeyi amaçlar. Hamile kıyafet seçimi her zaman doğru yapılmalıdır. Dar, vücudu sıkan kıyafetler sağlık açısından da uygun değildir. Oysa özel olarak hamileler için üretilen giysiler, kadınların yaşadığı sorunları en aza indirmektedir.


                Hamile elbise seçimi özenle olmalıdır. Hamile bayanların hareketlerini kısıtlayan, dar ve kumaşı yanlış giysiler kesinlikle kullanılmamalıdır. Gebelik çok özel bir dönemdir. Her bayan bu özel dönemi en iyi ve en rahat şekilde geçirmek ister. Giysileri http://www.e-gebe.com/tr/ adresinden alıp, gebeliğin en keyifli anların tadını şık ve rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.