-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gelinli damatlı lif modelleri

ads
ads

Gelin damat lif modelleri


Günlük hayatımızda banyoda kullandığımız lifler artık farklı amaçlar ile de kullanılmaya başladı. Lif ören hanımlar farklı tasarımlar ile ortaya kullanmaya kıyamayacağınız güzellikte modeller çıkmaya başladı. ortaya çıkan bu modeller hediye amaçlı yada başka örneklere ilham verme amacı ile sergilenmeye başladı.


Gelinli damatlı lif modelleri

Bahsettiğimiz lif modelleri arasında taraftar lif modellerinden tutunda bir çok hayvan resminin olduğu modeller var. Ama en çok ilgi görenlerin başında ise gelin damat lif modelleri gelmekte. *Kare şeklindeki liflerimizin üzerine bir gelin bir de damat figürü örülerek evlenmen üzre olan hanımların çeyizlerine ekleniyor. İsterseniz bu modellerdeki resimleri ayrı ayrı da iki lif şeklinde örebilirsiniz. Genellikle gelin lif modelleri olarak örülen lifler çok revaçta.


Talep, ilgi bu kadar fazla olunca bu modeller ticarete de dökülmüş. Beğenip ama öremeyen bayanlar ise satın alma yoluna gidiyor. bu modeller ortalama 25 tl gibi bir fiyat ile satılıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.