-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Halıda Yeni Trend: halistores.com

ads
ads
Halı, içinde yaşadığımız toplum için vazgeçilmez bir ürün. Evlenecek olan çiftler ilk olarak, halı mağazalarını gezerler. Yeni bir ev aldığımızda veya kiraladığımızda, halı alışveriş listesinde birinci sıradadır. Türklerin Orta Asya’dan getirdiği bir kültür bu. Geçmişten gelen el dokuması halı kültürümüz uluslar arası pazarda önemli bir yere sahipken, gelişen teknolojiyle beraber, yepyeni halı modelleri ortaya çıktı.

Halı modelleri arasında, klasik halılar geleneğimizi sürdürürken, modern halılar özellikle minimalist dekorasyonlar için çok uygun. Yün halılar ise, farklı bir tarz yaratmak isteyenler için oldukça keyifli seçenekler sunuyor. Günümüzde en ilgi çekici halılar, patchwork diye tabir edilen halı çeşitleri. Ufak kumaşların bir araya getirilmesi ve sanatsal bir şekilde işlenmesi sonucu ortaya çıkan patchwork halılar, vintage, klasik ve modern evler için uygun. Shaggy halılar ise, farklı bir estetik peşinde koşan aileler için uygun. Tüylü ve kabarık bir görünüme sahip olan shaggy halılar, farklı renk ve desenlere sahip. Bunun haricinde, kullanılan oda ve bölgeye özgün olarak, banyo halıları ve yolluklar gibi türler de mevcut. Halen piyasada olan halı modelleri arasında, en pahalı olanlar el dokuma halılar. Büyük emek ve işçilik gerektiren bu halılar, özellikle lüks mekanlar için ideal.

Tüm bu halı modelleri, halistores.com adresinde görülebilir. Burada ucuz halı modelleri görebileceğiniz gibi, lüks halılar da satın alabilirsiniz. Halı modelleri ve fiyatları konusunda geniş bir yelpazeye sahip site, çok ekonomik. Burada ayrıca, ev dekorasyon ürünleri, ev tekstili ve ev aksesuarları görebilirsiniz. Yeni evlilerin ve ev dekorasyonunda değişiklik hedefleyenlerin mutlaka görmesi gereken bir site. Halı modelleri oldukça çeşitli. Piyasada bulabileceğiniz bütün marka ve modelleri tek bir sitede toplamayı hedefleyen halistores, ekomomik anlamda da oldukça hesaplı. Çünkü burada mağaza giderlerine değil, ürünün kendisine para veriyorsunuz.

Sitede çocuk odası halı modelleri de oldukça çeşitli ve renkli. Ayrıca, takımınızın lisanslı ürünlerini de, halistores.com adresinden sipariş edebilirsiniz. Havlular, vazolar, canvas tablolar, nevresim takımları ve aklınıza gelebilecek her tür ev tekstil ve dekorasyon ürünü burada. Mağaza alışverişinden farkı, yüzlerce ürünü tek bir sitede inceleyebilmeniz. Oysa mağaza alışverişi yapsanız, sadece birkaç markanın ürünleriyle karşılaşmanız olası. Hesaplı alışveriş için, halistores’ı görün.


Halı modelleri: http://www.halistores.com/hali-modelleri.xhtml

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.