-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İnsan Kaynakları Alanında İyi Bir Kariyer İçin: İstanbul Business School

ads
ads
İnsan Kaynakları Alanında İyi Bir Kariyer İçin: İstanbul Business School
Özel sektörde, hızla büyüyen yepyeni bir kariyer fırsatı var: İnsan kaynakları. Kısaca İK olarak geçen bu yeni iş kolu, özellikle büyük firmaların önemli bir ihtiyacı. Şirketin ne kadar personele ihtiyacı olduğunu belirleyen İnsan Kaynakları yöneticisi, işe alım sürecinde personel adaylarıyla tek tek görüşerek hangilerinin işe layık olduğunu anlamaya çalışır. Sonrasında, çalışanların eğitimlerinden, gerektiğinde alacakları vize işlemlerine kadar, her şeyleriyle ilgilenir. Düşük performans sergileyen çalışanları belirler, gerekli önlemleri alır. Bugün, neredeyse küçük veya orta ölçekli firmaların bile bir insan kaynakları uzmanı var.

Bu eğitimi üniversitede alabilirsiniz, ancak yeterli olmayacaktır. Çünkü sizi iş hayatına hazırlayacak bir eğitim sürecinden geçmeniz gerek. Bir Micro MBA yapma fırsatı veren İstanbul Business School, İnsan kaynakları sertifika programı sunuyor. Özel sektörde çalışan yöneticiler, ya da sektöre yeni adım atmaya çalışan üniversite mezunlar, İstanbul Business School bünyesinde verilen İnsan kaynakları sertifika programı sayesinde daha donanımlı bir şekilde iş hayatlarına devam ediyorlar.

İBS insan kaynakları sertifika programı, teori ve pratiği harmanlayarak sizler sunuyor. İnsan kaynakları sertifika programı, İnsan Kaynakları sistemlerini öğrenip, sistem kurma becerisine sahip olmanızı hedefler. İBS bir network kurarak, bilgi paylaşımında bulunmanızı sağlar. Normal İnsan kaynakları eğitimi ile farkı, tasarlanmış gerçek problemler yaratarak, bu sorunları çözmenizi sağlaması. Bu şekilde, iş hayatında yıllar harcayan bir profesyonelin görebileceği problemleri eğitim süresince görürsünüz.  Bu noktada insan kaynakları sertifika programı, maratona hazırlanan bir atlet gibi antreman yapmanızı sağlar. Bir üniversite, size bu bilgileri vermez. Sadece kitabi bilgilerle mezun olur, iş hayatına karıştığınızdaysa, gerçek problemlerle karşılaşıp bir süre zorluk çekersiniz.

Ayrıca, insan kaynakları sertifika programı süresince, alanında uzman profesyoneller dersleri ziyaret ederek, sizlerle bir bilgi paylaşımı sağlarlar. Dört hafta süren insan kaynakları sertifika programı, Hakan Selahi tarafından verilmektedir. İK yönetiminin temeli, temel İK fonksiyonları, yan haklar ve özlük işleri, insan kaynaklarında değişim, çalışan yönetimi gibi başlıklar altında verilen eğitimler, sizi iş hayatına hazırlar. Bu şekilde, insan kaynakları sertifika programı sayesinde, rakiplerinizin bir adım önünde, kariyer hedefinize doğru yürüme fırsatı bulursunuz. İnsan kaynakları sertifika programı ücretlerini öğrenmek için, İBS’in internet sitesini görmeniz yeterli.

İnsan kaynakları sertifika programı: http://www.ibsturkiye.com/sertifika-programlari/insan-kaynaklari-yonetimi-mikro-mba

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.