-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Karadayı son bölüm (ATV)

ads
ads

Karadayı 100. Bölüm Tanıtımı

Karadayı son bölüm (ATV)
ATV'de yayınlanan fenomen dizi karadayı son bölümlerde neler geliştir. Karadayı dizisi son bölümü inceleme.  Mahir'i Feride Kurtardı mı? Dizinin tüm detayları haberimizde. 

Mahir tekrar ceza evine girdi. Üstüne büyük oyunlar oynanan mahir demir parmaklılar ardında kaldı. Fakat mahir bunlardan habersiz savcılıkta hiç beklenmedik bir suçlamayla göz altına alındı. 

Suçlamalar asıldır. Ve bazı sahte deliller kullanılarak suçlandı. İşlerin içinde savcınında bulunduğu ve bu olayı çözmek için Turgut imdada yetişiyor.  Karadayı dizisinin son bölümünde mahir kumpasa gelerek ceza evine göndermeyi konu aldı.  Ortada iki cinayet var ve sahte delil kullanarak  tüm suçu Mahirin üstüne kaldı. 

Savcı turgut ise bu işin üstesinden gelmeye çalışıyor ve mahiri bu durumdan kurtarıyor. Bu olay için anlaşmalar yapılıyor ve bazıları sıcak bakmasa da olay yerinde inceleme için Turgut görev alıyor.

Gazeteciyi öldürmekle suçlanan Mahir olay yerinde inceleme yapan savcı kan örneklerinde detaylı incelemeler yaparak. Bu kumpas üzerinde büyük çalışmalar yaptı.  İşin aslını ortaya çıkaran inceleme görevlisi o kişi hayatını kaybettikten sonra olay yerine konulduğunu iddia etti. En büyük delil bunun olacağını açıkladı. 

Karadayı Dizisini ATV'nin sitesinden canlı izlemek için aşağıda ki bağlantıyı kullanın.


http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

Karadayı 100. Bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


http://www.atv.com.tr/webtv/karadayi/bolum/100?id=dbbe4708-48fd-4a6b-b546-7867410a08bd

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.