-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mobilya Sektörünün Öncü Firması

ads
ads
Mobilya Sektörünün Öncü Firması
  1982 yılından beri faaliyet gösteren Alpino Mobilya, Türkiye’nin en önemli ve büyük üretici firmalarından bir tanesidir.  Bunun yanında en büyük yatırımlarını Kütahya’nın Gediz ilçesinde yapan Alpino Mobilya, ülke istihdamına da katkıda bulunmaktadır. Yenilikçi bakış açısıyla uluslararası standartta hizmet vermeyi başaran Alpino, 22 ülkede aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. Alpino Mobilya, fabrikalarında yüksek teknoloji ürünü makinelerle üretim yapmaktadır ve  yüksek teknolojiyi yılların deneyimiyle harmanlayarak dayanıklı , kaliteli mobilya üretimini gerçekleştirmektedir.

  Yaşam alanlarının modern ve estetik bir görünüme sahip olmasına katkıda bulunan Alpino, tasarımlarında konforu ön plana çıkarmaktadır. Bu sayede bireylerin satın aldıkları ürünlerle yaşam kalitesini arttırmasına da yardımcı olan Alpino, mobilya modasına yön veren kuruluşlardandır.  Tüm bu özellikleri sayesinde 2013 yılında Avrasya Kalite Ödülü’nü almaya hak kazanmış olan bu firma, her geçen gün büyüyerek ve gelişerek çalışmalarına devam etmektedir.

  Yaşam alanlarınızı dizayn etmek için ihtiyaç duyduğunuz mobilyalara günlerce piyasa araştırması yapmadan sahip olabilmeniz için size yardımcı olan Evidea.com, Alpino Mobilya ürünlerini de sizlere sunmaktadır. Piyasadaki en uygun fiyatlı Alpino ürünlerini bulabileceğiniz tek adres olan Evidea, birçok ödeme seçeneği ile ihtiyacınız olan ürünlere bütçenizi zorlamadan sahip olabilmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Evidea sitesinde yer alan ürünleri Alpino genç odası, Alpino gardırop gibi marka ve türlerine göre kategorilendirerek aradığınız ürüne rahat ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Online alışverişin en güvenilir adreslerinden bir tanesi olan Evidea, bu özelliğiyle Türkiye’nin en büyük ev ürünleri sitesi haline gelmiştir. Bunun yanında müşterilerinin zaman ve paradan tasarruf etmesini de öncelikli amaçlarından biri olarak belirleyen Evidea, müşterilerine ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.

  Bilinmeyen internet sitelerinden alışveriş yapmak sizi mağdur duruma düşürebilecek birçok soruna yol açabilmektedir. Bu nedenle alışveriş yapmadan önce tercih edeğiniz site hakkında araştırma yapmanız ve varsa bu siteden alışveriş yapan başka kişilerle irtibata geçmeniz alışveriş sırasında sorun yaşamanızı engelleyecektir. Evidea sitesi online alışverişin güvenilir ve profesyonel bir platformda gerçekleştirilmesi için gereken tüm özellikleri sağlamayı başarmıştır. Siz de Evidea.com sitesini ziyaret ederek gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir, ihtiyacınız olan ürünleri bir tık’la satın alabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.