-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kariyerinizi Tümay Özokur İle Şekillendirin

ads
ads
Oyuncu olmak en büyük hayalinizdi, bu alanda eğitim aldınız, kendinizi geliştirdiniz. Her sene farklı bir karaktere bürünmek hoşunuza gidiyor. Üstelik, keyifli bir iş. Hayalle gerçek arasındaki o neşeli bölgede yaşıyorsunuz, belki bu sayede para da kazanıyorsunuz. Daha önce hiç karşılaşmadığınız insanlar sizin oyunlarınızı, dizilerinizi, filmlerinizi görmüş. Şöhret basamaklarını yavaş yavaş, emin adımlarla tırmanma ihtimaliniz var. Peki bu kadarı yeterli mi? Tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için, iyi bir menajere ihtiyacınız var.

Kariyerinizi Tümay Özokur İle Şekillendirin


Tümay Özokur, oyuncu menajerlik işine yıllarını vermiş ve sektöre aşina olanların iyi bildiği bir isim. Eğer sektörde yeniyseniz, bu ismi ileride çok duyacaksınız. Oyuncu menajerlik alanına yıllarını veren Tümay Özokur, bu kadar onlarca genç yeteneği film ve dizi sektörüne kazandırdı. Aynı zamanda atölyesinde oyuncu da yetiştiren Tümay Özokur Ajans, yapımcılar için harika bir vitrin. Bunun en önemli nedeni, Tümay Özokur’un oyuncu menajerlik kariyerindeki güvenilirliği ve iş ahlakı. Oyuncu menajerlik, zor bir iş ve yapımcılarla oyuncular arasında bir köprü vazifesi görüyor.

Oyuncu menajerlik şirketleri, dizi ve film sektörlerinin gelişmesiyle beraber, oldukça çoğaldı. Türkiye’de sinema ve dizi sektörünün kaydettiği aşama malumunuzdur. Bu konuda, eğer iyi bir kariyer yapmak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken en önemli husus, menajer seçimi. Oyuncu menajerlik, organizasyon kabiliyetinin de ötesinde, sektördeki tüm isimleri yakından tanımayı gerektiriyor. Tüm yapımcıların ve oyuncuların ismini iyi bildiği, oyuncularını her anlamda destekleyen Tümay Özokur Ajans, iyi bir seçim. Çünkü Tümay Özokur Ajans, hukuki anlamda da oyuncularına destek oluyor. İşin mali ve hukuki boyutlarını bilmek önemli. Oyuncu menajerlik sözleşmesi ile, ajansın sunduğu hizmetlerden faydalanma imkanınız doğuyor. Tümay Özokur Ajans’ı benzerlerinden ayıran en önemli özellik, bir psikiyatristle çalışarak, kariyer ve şöhret yönetimi konusunda da, oyunculara yardımcı olması. Önemli olan şöhret olmak değil, onu kalıcı ve saygın kılmak. Tümay Özokur Atölye, oyuncularına, proje değerlendirme, imaj tasarımı, sosyal medya, web hizmeti, basın ve halkla ilişkiler, kişisel gelişim, yaşam koçluğu ve yetenek geliştirme gibi alanlarda hizmet veriyor. Ajansın hedefi, her anlamda bilinçli, sorumluluklarını ve haklarını bilen oyunculara destek olarak onları sektöre kazandırmak. Tümay Özokur Ajans’ı ziyaret edin, bu zorlu ama güzel yolda en büyük yardımcınız olsun.


Oyuncu menajerlik: http://tumayozokur.com.tr/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.