-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » pileli sineklik fiyatları

ads
ads
pileli sineklik fiyatları
Uygun sineklik fiyatları için 0216 574 65 41- 0545 908 20 08 numaralarından marmara sineklik firmasına ulaşabilirsiniz.

Özellikle bebek olan evlerde geceleri yatarken ısıran sivrisinek ve vızıltıları ile bizleri rahatsız eden sineklerden korunmanın en etkili yöntemi sineklik yaptırmaktır. Evimize uygun model ile uygun sineklik fiyatları için öncelikle internetten araştırma yapmamız gerekir. Ancak her zaman ucuz fiyat olduğu için en ucuz sineklik fiyatları ile iş yaptırmak bizim yararımıza değil zararımıza olabilir. Çünkü kullanışsız bir model bizi pişman edebilir.

Şimdi sineklik modelleri ile alakalı olarak sizleri bilgilendirmek istiyorum. İlk olarak menteşeli sineklik denilen ve pencereler için en kullanışlı olarak görülen ilk modelimizi anlatalım. Adı üstünden menteşeli model. Nasıl penceremiz içeri doğru açılılıyor bu da dışarı doğru açılıyor ve istediğimiz zaman yerinden çıkarılıp yıkanıyor. Bu sineklik fiyatları 40 tl civarında satılmaktadır.

Bir başka model pencereler için stor sinekliktir. Aşağı yukarı şekilde doğru hareket eden bu modelde pencereler için tercih ediliyor. Ancak yerinden çıkarılıp yıkanmıyor. Kendi içine toplanıyor.
Pencereler için modeller bunlar birde kapılar için olan kapı sineklikleri var. En çok tercih edilen pileli sinekliktir.

Pileli sineklik fiyatları diğer modellere göre yüksektir. Bir pileli sineklik kapı fiyatı 160 tl civarındadır. Ancak kullanışlı ve rahattır. O nedenle kapılar için kesinlikle pileli katlanır sineklik tek çare diyebiliriz.

Bahçesi büyük veya balkonu büyük olanlar için menteşeli kapı sineklikleride olur. Ancak onlarda 120 tl civarında olduğu için en mantıklısı pileli sineklik yaptırmak diyebiliriz.
Uygun sineklik fiyatları ile hizmet almak için Marmara sineklik tercihiniz olabilir. 0216 574 65 41 - 0543 239 78 57

Ayrıca bostancı sineklik için kesinlikle arayınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.