-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » 2015 İlkbahar Yaz Makyaj Modası

ads
ads
2015 İlkbahar Yaz Makyaj Modası
Bahara merhaba dedik ve yavaş yavaş üzerimizdeki ölü toprağını atmaya başladık. Artık evden biraz dışarıya adım atıp güneşin kollarına kendimizi bırakmanın vakti geldi.
Bahar temizliği, kilo vermek ya da vücudunuzdaki toksinleri atmak sizin işiniz, biz sadece 2015 ilkbahar yaz makyaj trendleri neler olacak ondan haber vereceğiz.

Bu Yaz Pembe

2015’in ve belki de önümüzdeki yılların trendi doğallık. Bu yüzden renkler daha çok doğala yakın. Bu yüzden özellikle esmer tende mükemmel bir hal alan pembe tonları rujlarda ve farlarda ön plana çıkacak. Eğer makyaj çantanızda yeterince pembe ton yoksa Maybelline Rujlar yardımınıza koşabilir, oldukça tatlı tonlar var.

Gözlere Grafiti Geliyor

Artık gözlerde duman geride kaldı ve pop-artın vazgeçilmezi grafitiler gözlere iniyor. Modanın gerisinde kalacağım diye korkmayın; tek ihtiyacınız bir eye-liner, onu desteklemek için bir göz kalemi, biraz da cesaret ve deneme yanılma.

Özel Gecelere Kırmızı Ruj

Siyah ve duman yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı; iyi de oldu. Renkler doğala döndü ve pembe hakim dedik. Ancak belki de ruj denince akla gelen ilk renk olan kırmızı, özel gecelerin değişmez ruju olacak. Clinique Rujlar çok hoş kırmızı tonlarına sahip ve bu yüzden bu sene hanımların değişmezi olacak gibi.

Büyük Gözler ve Uzun Kirpiklere İlgi Gittikçe Artıyor

Doğallıktan dem vurmuşken, arka plana itilen renkleri yerini doğal faktörler alacak. Tabi bunun için kocaman gözler ve uzun/dolgun kirpikler oldukça önemli.

Max Factor ya da Loreal Paris rimeller, bütçesini çok fazla zorlamak istemeyenlerin tercihi olabilir. Yves Saint Laurent rimeller ise biraz daha bütçesini zorlayabilecek ve daha fazla renk isteyenler için bu senenin en çok ilgi çeken markası olacak gibi.

Mavi Far Modası Geldi

Her şey doğal dedik ama hanımlar buna razı olamadılar herhalde ki mavi far ile makyaja biraz renk vermeden edemediler. Ancak günlük kullanımda bundan kaçınmakta yarar var. Ya gece gezmeleri için ya da spor ağırlıklı şık kombinlerle birlikte bunu kullanmak en doğru sonucu verecektir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.