-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Motorlu Tekne Yarışı 3D v1.3

ads
ads

Motorlu Tekne Yarışı Android Cep Telefonu Oyunu

Deniz oyunları oldukça ilgi çeken cep telefonları arasındadır. Motorlu Tekne Yarışı 3D olarak karşımıza çıkıyor. Gayet eğlenceli oyunlardan biridir. Yarış aşamalarında kazandığınız para ve puanlarla teknenizi güzelleştirebilir ve daha güçlü hale getirebilirsiniz. Bu oyunu online olarak da oynama imkanı vardır.
Motorlu Tekne Yarışı 3D v1.3

SİSTEM GEREKSİNİMİAndroid 2.1 ve üzeri, DOSYA BOYUTU16.1 MB lisans ücertsiz olarak kullanıcıya sunulmakta bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebilir veya aşağıdaki orjinal bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.julian.motorboat

Bir önceki Android oyunu tanıtımı >>   Goat Simulator v1.1.4

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.