-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Enerji İçeceklerine Dikkat

ads
ads
Sağlık konularında detaylı bilgi veren sağlık sitesi saglikozel.com bilgilendiriyor;

Enerji İçeceklerine Dikkat
Enerji içeceği bir çok genç tarafından sevilerek içilen içecekler arasında yer alıyor. Enerji içeceği hiç sağlıklı değil uzmanlar kesinlikle içmemeniz gerektiğini öneriyor. İçerisinde kafein, amino asit ve uyarıcı maddeler bulunan enerji içecekleri, vücutta sıvı kaybına ve metabolik sorunların oluşmasına sebep açıyor.

Enerji almak isteyen kişiler enerji içeceği yerine taze sıkılmış portakal suyu veya evde sıkılan başka meyve sularını içerek hem daha fazla enerji alır hem de sağlığını tehdit altına sokmuş olmaz.

Enerji içeceklerinin son günlerde alkol ile alınmaya başlaması ise büyük ölçüde kişi de sağlık sorunlarının oluşmasına neden oluyor. Hatta ölümlere kadar varan sonuçlara neden oluyor. Kalp ve damar hastalığı olanlar, şeker hastaları, böbrek yetmezliği olanlar ve hamileler kesinlikle enerji içeceği tüketmemelidir.

Özellikle hamilelik belirtileri olan kadınların enerji içeceklerini tüketmesi kesinlikle önerilmemekte. Bebeğin gelişimi için dezavantaj yaratabilecek olan enerji içeceklerini hamilelikte kesinlikle tüketilmemelidir.

Hamilelikte beslenme için bir çok alternatif olduğunu düşünürsek enerji içecekleri bu konuda son sıralarda olmalıdır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.