-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Evdeki Pazar Çarşıya Uymaz.

ads
ads
Düşündüğümüz  gibi her şey olmayabilir. Gerçekleşmeyebilir.  Özel bir gün için pazara yada çarşıya çıkıp alışveriş yapmamız gerekiyor. Bunun için genel olarak dışarı çıkmadan önce  hesabımızı kitabımızı yaparız. Alacağımız eşyaların fiyatlarını hesaplar ve ona göre paramızı  ayarlarız. Fakat alışveriş yerlerine gittiğimizde aslında  bizlerin düşündüğü gibi aynı fiyatta olmadığı ve bizim paramızın bunlara yetmeyeceğini anlarız.

Evdeki Pazar Çarşıya Uymaz.


Bunun gibi, yaptığımız planlar, bazen uygulamada, düşündüğümüz biçimde değil de, başka biçimlerde meydana gelebilir. Örneğin bir üniversite öğrencisi ders notlarından çok iyi puanlar bekleyebilir yada Üniversite sınavına giren kişi sınavının çok iyi geçtiğini ve yüksek derece alacağını düşünürken, bir bakmış ki barajı bile geçememiştir.

Çiftçiler o sene için çok verim alacağını düşünürken aniden gelen bir dolu ile tüm meyveleri ve bitkileri harap olabilir. Güneşli bir havada denize giren kişiyi aniden bulutların kaplaması ve yağmurun yağması gibi aksilikler hayatımızda olabilir.

Sonuç olarak hayatımız süprizlerle dolu bir macera dünyasıdır. Bunlardan rahatsız olmamak lazım ve üzülmemek lazımdır. Bu yüzden bu tür şeylerin dert edilmemesi ve normal şekilde hayatımıza devam etmeliyiz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.