-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Faydasız Baş Mezara Yakışır

ads
ads
Faydasız Baş Mezara Yakışır
Faydalı bir kişi olmak insanların en değerli özelliklerinden biridir. Faydalı olmak bu oranda çok önem arz eder. Faydalı olmayan insan, hem kendine, hem topluma zarar verir. Bu yüzden de gereksiz bir hayat sürer ve yaşantısı bomboştur.

İnsanların her biri  farklı işlerle meşgul olurlar. Her insan bir iş yapar. Engelli olsa dahi bile yapabileceği  uygun bir bulma olasılığı vardır. Örneğin bir trafik kazasında ayaklarını kaybetmiş bir kişi yürüyemez halde olduğu için ayak üstü işleri yapamayacağından oturduğu yerde elleri ile çalışarak iş yapabilir. 

Gelişmiş toplumlarda  fazlaca boş gezen insanlara rastlamak neredeyse imkansızdır. Bundan dolayı devletler önlemleri almış ve düzenli yaşama niteliği hazırlamıştır.

Sonuç olarak emeklerini  hayırlı işlerde kullanmak gerekir. Aksi halde faydasız ve gereksiz bir hayat biçimi üzere yaşayan, üretmeyen, çalışmayan yada insanlara  hiçbir faydası olmayan kişiler ölü sayılır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.