-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Görünüşe Aldanmamalı

ads
ads
Görünüşe Aldanmamalı
Görünüş aslında göründüğü gibi olmuyor. Bu yüzden her şeyin bir iç, birde dış yüzü vardır. Genel olarak dış ve iç farklıdır. Dış içe benzemez. Örneğin Hindistan cevizinin kabuğu çok serttir ancak içi yumuşak ve içilecek suyu vardır.  Hiç bu cevizi görmeyen kişi dışı gibi içininde sert olduğunu düşünür. Bu normal olarak doğal bir yaklaşımdır.  Bu gibi görüntülere aldanmamak lazım.

Tıpkı örnekte olduğu gibi ademoğlu da böyledir. Dış görünüşüne baktığınız zaman tertipli düzenli ve temiz ve cana yakındır. Yaşantımızda çok denk geldiğimiz gibi  temiz yüzlü ve iyi görünen kimselerin çok kirli işlerle uğraştığı olabilmektedir.

Bundan dolayı insanlar hakkında hemen bir  yargıya varmadan önce, ince detaylarına kadar araştırmalı, incelemeli ve düşünerek hareket edilmelidir.Kişinin sözlerine bakılır ve bu dolayla  yaptıklarına, söyledikleri ile yaptıkları arasında uyumluluk varsa bu kişi doğru kişidir. Eğer çelişki varsa bu kişinin yaşantısı da bozuktur anlamına gelebilir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.