-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Özel dershane ile maximum ders başarısı

ads
ads
Özel Dershane'ye Katılın

Okulsayfam.com ile internet üzerinden özel ders öğretmeninizle başarınızı zirveye taşıyın. Hava şartları sizi etkilemeden evinizden, iş yerinizden ya da bilgisayar bulunan herhangi bir yerden eğitimlerinizi kesintisiz olarak sürdürebilirsiniz. Özel olarak hazırlanan test sorularını çözebilir, takviye dersler ile sınav stresinden kurtulabilirsiniz.

ders

Zahmetsiz, Kolay ve Eğlenceli

Özel Dershane internet üzerinden 7/24 kullanılabilmektedir. Böylece herhangi bir yere gitmeden evinizden kolayca özel ders alabilirsiniz. Canlı ders sistemi ile maximum ders başarısını elde edebilmeniz için herşeyi düşündük. Zengin içeriklerimiz ile ders başarılarınızı arttırmayı amaçlarken ayrıca eğlenmenizi istiyoruz. Oyunlar, zeka soruları, bilmeceler, özel ders öğretmeni ile yapacağınız sosyal aktiviteler ve eğlenceli zamanlar sizlerin başarısını maximum düzeye çıkarmak için oluşturulmaktadır.

Özel Ders Platformunun Kullanılması
Sınav sistemi, ödev modülü, canlı sınıf, akıllı tahta, başarı rozeti ve bir çok modül kolayca kullanılabilmektedir. Siz derste olmasanız bile özel ders öğretmeniniz derse ait bölümde size notlar bırakır. 

Moodle.okulsayfam.com özel dershane anasayfasına erişip hesabınızla giriş yaptıktan sonra "derslerim" bölümünde size ait özel derslere kolaylıkla erişebilirsiniz.

Özel Ders Öğretmeninizi Biz Ayarlıyoruz

Özel Dershane hesabınız yoksa özel ders almak için http://okulsayfam.com/ozel-ders-talep-formu özel ders vermek için http://okulsayfam.com/ozel-ders-talep-formu-ogretmenler-icin adreslerini ziyaret ederek hesap oluşturma talebinde bulunabilirsiniz.

Talepte bulunan öğrenci dostlarımıza eğitim kadromuza bulunan eğitimciler ulaşmakta ve öğrencinin tüm isteklerini öğrenerek özel dersin vaktini ve içeriğini belirlemektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.