-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Facebook Beğen Kutusu - Zaman Ayarlı

ads
ads
Site ziyaretçisi ve sayfa beğenizin yükselmesi için Facebook Popup pencereleri son zamanlarda en çok kullanılan eklentileri arasındadır. Blogger siteler için geliştirilmiş olan bu eklentinin en önemli özelliği kullanıcıyı tanımasıdır. Bu yüzden sizin belirlediğiniz herhangi bir zamana kadar aynı ziyaretçi girse bile ekran karşısına çıkmıyor.

Facebook Beğen Kutusu - Zaman Ayarlı


Örneğin: Kod içerisinde bulunan bu kısımda  "'/', expires: 7 }); " 7 yazan yer 7 gündür. Bunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayın ziyaretçi 3 gün sonra tekrar girdiğinde gözükmesini istiyorsanız bu bölümü 3 yapmanız yeterlidir.

Siteniz eklemeniz gereken kodlar aşağıda anlatılmıştır:


Şablon > HTML’yi Düzenle > Devam Et yolunu izleyerek Ctrl + F tuşlarının    yardımıyla kodunu  </head>  bulun ve </head> kodunun üstüne aşağıdaki kodları ekleyin. Sonrasında aynı şekilde arama yaparak ]]></b:skin> kodunu bulun aşağıdaki kodları bir satır üstüne ekleyin. 3. adım ve son yapmanız gereken  </body> kodunu aratarak bulun ve bulduğunuz  </body> kodunun üstüne aşağıdaki vermiş olduğumuz kodu ekleyin. <div id='fanback'><div id='fan-exit'/><div id='fanbox'><div id='fanclose'/><div class='remove-borda'/> 
<iframe allowTransparency='true' frameborder='0' scrolling='no' src='//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http://www.facebook.com/ibrahimfirat.net&amp;width=402&amp;height=255&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp;border_color=%23E2E2E2&amp;stream=false&amp;header=false&amp;appId=329902783740649' style='border: none; overflow: hidden; margin-top: -19px; width: 402px; height: 230px;'/> 
</div></div> 

En son verdiğimiz kodun içinde bulunan https://www.facebook.com/ibrahimfirat.net yazan bölüme kendi facebook sayfa adresinizi yazmanız yeterli. İlk eklediğiniz kodun içinde bulunan 7 sayısını istediğiniz güne göre ayarlayın. Not: Kodları düzgün ekledikten sonra kod bir kere açılacaktır. Tekrar sayfa yenileme yaptığınızda popup penceresinin gözükmemesi çalışmadığı anlamına gelmez. Eğer şüphe ederseniz başka tarayıcılarda deneyerek gözlemleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.