-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Lefkoşa Otelleri İle Tatiller Daha Güzel

ads
ads
                                     
Lefkoşe Otelleri Kıbrıs’ın en güzel otellerinin yer aldığı oldukça canlı ve eğlenceli restoranların ve barların olduğu yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan otellere ev sahipliği yapan bir bölgededir. Lefkoşa Otelleri kaliteli ve eğlenceli hizmet anlayışını benimseyerek gelen misafirlerine eşsiz bir tatil yapma fırsatı sunuyor. Lefkoşa Otelleri arasında büyük oteller zincirlerinin de yer aldığı 5 yıldızlı otellerin yanı sıra kalitesini tek çatı altında toplayan hizmette sınır tanımayan oteller yer alıyor.

  Lefkoşa Otelleri İle Tatiller Daha Güzel


City Royal Hotel  Lefkoşa da bulunan 78 standart, 5 süit, 3 junıor olmak üzere toplamda 86 lüks ve konforlu odadan oluşan adından da anlaşılacağı gibi otel içerisinde kendine ait  olan harka bir oteldir. Birbirinden lezzetli yerli ve yabancı mutfak menüsünün yer aldığı restoranında enfes yemekler yiyebilir, gün boyu istediğiniz anda Aperatif bir şeyler atıştırmak için Lobby Gardeni tercih edebilirsiniz. City Royal Hotel  içinde bulunan barda dans şovlarını seyrederek içkinizi içebilir dans ederek eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Kıbrıs’a gelen birçok turist gibi sizde şansınızı denemek isterseniz otelin  da oyun oynayarak zaman geçirebilirsiniz.  Tatilde bile form tutmayı sevenlerdenseniz otelin spor salonunda yorulduktan sonra hamam veya saunada yorgunluğunuzu atabilirsiniz. City Royal Hotel sizlere de kaliteli ve ayrıcalıklı bir tatil yaşatmak için yılın 365 günü kapılarını açıyor.

Merit Lefkoşa Hotel 5 yıldızlı otel ayrıcalığı ile yurt içi ve yurt dışından en çok tercih edilen Lefkoşa otelleri arasında yer alan misafirlerine harika bir tatil olanağı sunan otellerin başında geliyor. Merit Lefkoşa Hotel de başlayan harika kahvaltı sonrasında ister otelin havuzunda serinleyebilir isterseniz de bu harika adayı keşfetmek için küçük bir gezintiye çıkabilirsiniz. Birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı restoranında damağınızın unutamayacağı harika yemekleri yedikten sonra akşamları otelin barında içeceğinizi içip dans edebilirsiniz. Merit Hotel Lefkoşa şansını denemek isteyenler için adanın en büyük  unvanını taşıyan  da birbirinden eğlenceli makine ve canlı oyun salonları ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyor. Sizde Kıbrıs Lefkoşa otelleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak istiyor iseniz http://www.kibris.com/ u tıklamanız yeterli.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.