-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metin2 Pvp Serverler Editsiz Serverler

ads
ads
Her Gün Artan Metin2 Pvp Serverler Bir Çok Kişiyi Kendine Bağımlı ederek günden güne farklı oyun anlayışları ortaya çıkmaktadır. Metin2 Serverlerinin Büyük Bir Kısmı Ayrı Bir Kategoride Ayrılır, Bu Kategori Editsiz ve Emek Olarak İki'ye Ayrılır. Editsiz Bir Çok Online Metin2 Türü Vardır. Editsiz Online Metin2 Serverleri Genellikle Çok Aranan Bir Türdür. Bu Tür Oyunlarda Edit yoktur. Bu Tür Oyunlarda Edit Olmadan Kolay, Orta ve Zor Derecelileri Mevcuttur. Editsiz Pvp Serverler Kendini Günden Güne İleri Doğru Adım Attırmaktadır. Gelelim Diğer Bir İkinci Tür'e Bu türde Oyundaki Tüm Herşeyi Kendi emeğinizle Yaparak eğlenebilir ve doğru bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Emek Serverler Artık Genellikle Tr Tipine Benzetilmektedir. Tr Tipi Serverlerde Bk, Ruh Taşı Vesaire Olduğu gibi bu serverler'in bir çoğundada mevcuttur. Yeni Yayımlanan Emek Serverleri Görmek İçin Artık Tercih Edeceğiniz Adres www.m2serverler.com/metin2.html adresidir.

Metin2 Pvp Serverler Editsiz Serverler


Editsiz pvp Serverlerin karşıtı olan editli bir çok servar var ve çoğu artık oynanmadığı için tarihe karışıyor. Editsiz Serverlerin ortaya türemesi ile Tr Tipi, Betalı, Kraliyetli, Wslik, Emek, Betasız Vesaire gibi bir çok türde server ortaya türemeye başlamıştır. Emek ve Editsiz Serverlar Genellikle diğer serverlere göre daha çok oynanmaktadır. Bir çok metin2 Kullanıcısı ve severi farklı, farklı ve zor serverlerde oyun oynayarak Metin2.Org'un üzerine biraz daha kolay olması üzerine çok oynanmaktadır. Günümüz türkiyesinde emek serverler daha çok oynanmakta ve uzun süre açık kalan serverler Güvenilirliğini her gün artırdıkça server durumu daha iyiye doğru gidiyor. Tüm Editsiz Emek Serverlerin burda yayınlanmasına karşın büyük tanıtım sitelerindede yayımlanmaktadırlar. Yeni Editsiz Emek Serverleri bu Sayfadan arayabilir ve kafanıza göre seçip iyi bir oyun zevki yaşayabilirsiniz.

Wslik Bir çok server var ve halada açılmakta bir çok insan wslik server oynamayı seviyor ve zevklerini aldıklarında o pvp'de yeni pvp ye geçiyorlar kafalarına göre takılıyorlar :) bu da bir çok wslik pvp'nin bir birinden farklı olduğunu göstermektedir. Farklı farklı  de oynarken insanlar imkansıza ulaştığı için yeni pvp arayışına geçiyorlar. İnsanların Metin2 Serverlarda oynarken yaptığı bir çok hata var ve bu hatalardan ders çıkardıklarında serverin en güçlüsü olmayı başarmaya bir adım daha yaklaşmış oluyorlar. Mesele, Hatalarımızdan ders çıkarmaktır ve o hataları bir daha yapmamaktır. Genellikle pvplerin farklı oldukları şeyler, Efsun Oranları ve Oyundaki Karakter Vuruşlarının diğer pvplere göre daha az veya daha çok vurmasıdır. Wslik pvp Serverler ve Editsiz Serverler arasında çok büyük bir rekabet vardır. Editsiz ve Wslik Serverler çok oynanmaktadır.

Editsiz | Serverlerin karşıtı olan editli bir çok servar var ve çoğu artık oynanmadığı için tarihe karışıyor. Editsiz Serverlerinin ortaya türemesi ile Tr Tipi, Betalı, Kraliyetli, Wslik, Emek, Betasız Vesaire gibi bir çok türde server ortaya türemeye başlamıştır. Emek ve Editsiz Serverlar Genellikle diğer serverlere göre daha çok oynanmaktadır. Bir çok metin2 Kullanıcısı ve severi farklı, farklı ve zor serverlerde oyun oynayarak Metin2.Org'un üzerine biraz daha kolay olması üzerine çok oynanmaktadır. Günümüz türkiyesinde emek serverler daha çok oynanmakta ve uzun süre açık kalan serverler Güvenilirliğini her gün artırdıkça server durumu daha iyiye doğru gidiyor. Tüm Editsiz Emek Serverlerin burda yayınlanmasına karşın büyük tanıtım sitelerindede yayımlanmaktadırlar. Yeni Editsiz Emek Serverleri bu Sayfadan arayabilir ve kafanıza göre seçip iyi bir oyun zevki yaşayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.