-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Salon dekorasyonu için farklı öneriler

ads
ads
Yeni heyecanları evinde barındırmak isteyen çiftlere önerilerde bulunan Oya Özbek, yeni yılın salon dekorasyonlarını bizlerle paylaştı. Özbek, bu yıl salon modanın kontrastlar ve desenlerin yılı olacağını kaydetti. Özellikle salonda kullanılacak perdelerde, bol desenlerin bulunacağını söyleyen Özbek, birbirinden farklı renk kombinasyonlarının ev sahiplerini cezbedeceğinden bahsetti.




2015 yılında sıcak renklerin moda olacağından bahseden Özbek, özellikle kırmızı, sarı ve turuncu renklerin en çok tercih edilen renk grupları olduğundan bahsetti. Salonunuzda bulunan bu renkleri kombine ederek, sezonun en trend renk modasını kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Evinize Ayrı Bir Hava Katın

2015 ev modasında iddialı olmak isteyenler oturma ve yemek odalarında desenli duvar kağıtları kullanabilir. Desenli duvar kağıdı kullandığınız bölümlerde geometrik yapılı modern tarzdaki koltukları kullanarak odanızdaki derinliği arttırabilirsiniz. Geometrik yapıdaki desenler asma tavan özelliği bulunan evlerde farklı bir hava katabilmektedir.


2015 yılı her ne kadar renklerle dolu bir yıl olsa da, gri tonu asaletini devam ettirmektedir. Bu yıl gri tonuna mor renk eşlik etmektedir. Gri renkte bulunan mobilyalarınızı mor çiçeklerin bulunduğu vazo ile birleştirerek odanızı daha da renklendirebilirsiniz.

2015 yılı için hazırlanan salon dekorasyon örnekleri ile salonunuza şık bir hava katabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.