-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Süngerbob Kare Pantolon Filmi

ads
ads
Küçük, büyük, yaşlı, çocuk herkesin sevdiği yada sevebileceği bir çizgi film karakteri var: Sünger Bob Kare Pantolon. Bu yıl kendisinin ve eğlenceli arkadaşlarının filmi çıktı aynı isimde, İMDB puanı gayet iyi şuan ki skor 6,5 fakat yorumlara baktığımızda filmin daha çok çocuk izleyici kitlesine hitap ettiğini görüyoruz ayrıca bana kalırsa senaryoda da büyük kopukluklar mevcut eğer bir çocuğunuz varsa elinden tutup rahatlıkla götürebileceğiniz bir film en azından sizin uyuklamayacağınız bir filmle karşılaşacağınızın garantisini verebilirim.

Süngerbob Kare Pantolon  Filmi


Ayrıca Komşu Evdeki Çocuk filminide önerebilirim aradan belirteyim. 3D kısmına gelirsek 3D'nin hakkını verecek efektler ve sahneler yok dolaysıyla 2D izlemekte seyir keyfi açısından size bir şey kaybettirmeyecektir ayrıca bana kalırsa 3D teknolojisinin gelişmeye ihtiyacı var çünkü gerçekten baş ağrıtıyor ve gözlükten olsa gerek sanki güneş gözlüğüyle izliyormuşcasına özellikle gece sahnelerinde bazen hiçbir şey göremeyecek hale getirebiliyor herneyse eğer sinemade izleyemediyseniz hiç üzülmeyin, Filmİndiriyoruz.Biz üzerinden son hızla ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İyi seyirler. Gta 5 Torrent

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Yaşım ufak sayılmaz fakat ben de izliyorum Sünger Bob' u :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.