-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Batman Arkham City’i Torrentle kısa zamanda sizin olsun!

ads
ads
Batman Arkham City; boyutu oldukça büyük olan bir oyundur. Ciddi eğlence ve heyecan yaşatan bu oyunu normal olarak indirmeniz durumunda uzunca bir süre beklemeniz gerekmektedir. Bu süre günler bile alabilir. Bu yüzden Batman Arkham City indirecekler için torrent önemli bir fırsat olmaktadır. Boyutları büyük olan dosyaları, programları ve oyunları kısa sürede indiren torrent; normal indirmeden çok daha avantajlı olmaktadır. Normal indirme işlemi ile harcayacağınız zamandan çok daha az zamanda istediğiniz büyük boyutlu programları rahatlıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu şekilde çok fazla zaman harcamamış ve beklememiş olursunuz.
Boyutu oldukça fazla olan Batman Arkham City oyununda da bu programı tercih edebilirsiniz. Normal indirme işlemiyle saatler, hatta günler süren bu oyunun indirilme süreci; torrent yardımıyla çok daha kısa sürede son bulmaktadır. Batman Arkham City torrent indir seçeneği ile bu oyunu hem hızlı, hem de güvenilir bir şekilde ilgili cihaza indirmeniz mümkündür. Son yıllarda popüler bir hale gelen torrent; Batman oyunu düşkünleri ve hayranları için de müthiş bir kolaylık sunuyor. Bu program sayesinde bu oyuna hayran olan kitleler; kısa sürede oyunu internetten indirerek oynamaya başlayabiliyor. Normal indirme işleminde bilgisayarınızın uzunca bir bilgisayarınızın açık kalması gerekmektedir. Zira indirme işlemi uzun süreceğinden, yarıda kalmaması adına bilgisayarın açık olması lazımdır. Ancak torrentle Batman Arkham City indirmeye kalktığınızda böyle bir durum söz konusu olmamaktadır.



Batman Arkham City oyununu olduğu gibi birçok oyunu da yine bu programla kısa sürede indirebilirsiniz. Boyutları oldukça fazla oyunların kısa sürede indirilmesine olanak sağlayan bu program; internet üzerinden filmlerin ve dizi bölümlerinin de anında indirilmesine yardımcı olmaktadır. Bu şekilde fazla zaman kaybı yaşamamış olursunuz. Basit bir yapısı olan ve bu sayede herkesin kolaylıkla indirme işlemi için kullanabileceği bir program olan torrent; internet üzerinden cihazlara indirilmektedir ve daha sonra kullanılmaktadır. İnternet üzerinden devasa boyutlara ulaşan oyun, film, dizi ve diğer dosyaların hızlı bir şekilde indirilebilmesine olanak tanıyan torrent; geliştirildiği günden bu yana kısa sürede milyonlara ulaşmayı başarmış bir indirme protokolü olarak ön plana çıkmaktadır.

Torrent indir seçeneği ile istediği programı indirme fırsatı yakalayan internet kullanıcıları; bu şekilde uzun süre bilgisayar başında bekleme derdinden de kurtulmaktadırlar. Artık istenilen dosya, oyun ya da program; boyutları her ne olursa olsun, kısa sürede ilgili cihaza inmektedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.