-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Lafla Peynir Gemisi Yürümez.

ads
ads
Lafla Peynir Gemisi Yürümez.
Bazı kişiler vardır ki; ""Ben böyleyim, şunu yaparım, şunu yapabilir" şeklinde söylemler içinde  geveler dururlar.  Ancak icraatta hiçbir şey göremezsiniz sadece bu boş konuşmalardan ibarettir.

Lafla peynir gemisi yürümez sözü de bu tip insanlar için atalarımız  tarafından  söylenmiş sözdür. 

Peynir yüklü olan bir gemi kendi kendine gitmez ve yürümez. Gitmesi için  onu yürütecek yeterli miktarda malzeme ve yakıt lazım gereklidir.  Örnek olarak gemi kömürle çalışıyorsa kömüre   veya motorlu bir gemi ise mazota ihtiyaç duyacaktır. Bunlar olmadan geminin ilerlemesi mümkün mü sizce? Yani yürü demekle gemi yürür mü?

Yapmakta olacağımız işlerin koşullarını, araç ve gereçlerini hazırlayacaksınız. Sonrasında ise en güzel şekilde nasıl çalışacağı durumu inceleyerek en iyi şekle getireceksiniz. Bir işe  başlayınca arkası  kendiliğinden gelir. 

Sonuç olarak unutmamamız gereken: Çok konuşmak zamanı boşu boşuna harcamaktan öte bir işe yaramayacağı gibi insanları da sıkabilir ve aynı zamanda güveninizi yitirebilir ve kıymetiniz kalmaz, kimse itimat etmez.  Büyük ülkeler çok konuşarak değil, çok çalışarak kalkınma sağlamışlardır. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.