-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bilim Kurgu Gerçek Oldu

ads
ads
Eski yıllarda sadece bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz pek çok akıl almaz teknoloji gerçek oldu. Özellikle güvenlik sistemleri teknolojinin nimetlerinden faydalanır hale gelmiştir. Perkotek gibi güvenlik sistemleri üzerine çalışan firmalar, bizlerin her geçen gün daha güvende olmamızı sağlamak amacıyla çeşitli teknolojileri sunmaktadırlar.


Bilim Kurgu Gerçek Oldu


Filmlerin vazgeçilmezi parmak izi okuma teknolojisi artık evlerimizden iş yerlerimize kadar her mekânda kullanılabilen bir güvenlik sistemidir. İşlemler esnasında güvenlik kameraları ile görüntü alan ve yüz netleştiği anda fotoğraf çeken sistemlerle güvenliğiniz en üst düzeyde sağlanabilmektedir.
Güvenliğimiz sağlayacak olan parmak izi okuyucu gibi teknolojik ürünleri alırken ve döşetirken ise bu işin uzmanı, güçlü referansları olan firmaları tercih etmeniz güvenliğinizi kusursuz kılacaktır.

 İnternet sistemlerinizden ulaşabileceğiniz www.perkotek.com adresinde yapacağınız incelemeler sizleri bilim kurgu filmlerinin içine dâhil edecektir. Personel Takip Sistemi ile de hangi personelinizin zamanında işe geldiğini ve zamanında işten ayrıldığını öğrenmek çok kolay. İster yüz personeliniz olsun ister binlerce tüm veriye ulaşmak bu takip sistemleri ile birkaç saniyenizi alacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.