-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » City Driving and Parking 3D v1.5

ads
ads

City Driving and Parking 3D v1.5 Android Oyunu


Araba yarışlarını sevemeyen yoktur. Geçmiş zamanlarda araba yarışları tek boyutlu olarak sunulmaktaydı. Şimdi artık teknolojinin ilerlemesiyle birlikte 3, boyutlu araba yarışları ile çok gerçekçi oyunlarla tanışıyoruz.

City Driving android cep telefonu oyununun dil desteği İngilizce ve Türkçe'dir. Ücretsiz android oyunlarından olan araba park etme oyunu android 2.3 ve uzeri sistemlerinizde rahatlıkla çalışabilmektedir.



City Driving and Parking 3D v1.5


City Driving and Parking 3D araba parketme oyunudur ve tek oyundan ibaret olmakla bilikte toplamda 30 bölümden oluşmaktadır. Bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebileceğiniz gibi aşağıdaki Google bağlantısını kullanarak güvenli şekilde indirebilirsiniz.


Oyunu İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hazar.citydriving

Bir önceki android oyunu tanıtımı "Race in 3D v2.0.4 Android Oyunu" inceleme ve tanıtımını gerçekleştirdik. Race in 3D android cep telefonu hakkında detaylı bilgiler verdik ve indirmek için konumuzu inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Oynarken keyif veriyor teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Her bölümünü bitirdim nerdeyse hepsi ayri guzel

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.