-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Inbound Pazarlama Süreçlerinde Güven Unsuru

ads
ads
Inbound pazarlama süreçlerinde yapılan hatalardan biri de güven tasdik etmemektir. Blog'unuzun yararlı içerik sunduğunu ve bunun için potansiyel müşteridüşünürsünüz. Kısmı olarak yanlıştır. Ziyaretçiyi potansiyel müşteri yapan yegane şey içerik değildir. İçerik, bu işin büyük bir kısmıdır ama bütün bir kısmı değildir.
Web sitenize gelen ziyaretçilerin bir kısmı sizi tanımak ister ve bu tanışma esnasında başkalarına güvenirler. Diğer kişiler sizden bahsediyorlar mı? Sanal ortamda, web siteniz ve markanız hakkında yapılan yorumlar ne derece olumlu? Peki, sizi tavsiye ediyorlar mı? Bu ve bunun gibi pek çok soru, sizin markanızı ve web sitenizi tescil eden sorulardır.

Inbound Pazarlama Süreçlerinde Güven Unsuru

Tabi insanların konuştukları kadar referanslarınız da önemli. Sitenizin güvencesi nedir? Hangi markalarla ortak iş yaptınız ve neden bu markalar sitenize referans vermiyorlar? Yoksa yaptığınız işten memnun değiller mi? Referans notları, belgeleri ve ikonları sizin güvenilirliğinizin temelidir.
Bu gibi sorunları aşmak için elinizde bulunan kitlenizi, sizin hakkınızda yorum yapmaya yönlendirebilirsiniz. Fakat yorumlara şeffaf bir yaklaşım sergileyin. Herkesin hizmetinizden memnun kalmasını bekleyemezsiniz. Fakat memnun kalmayanlar için aldığınız aksiyonlar, kötü bir durumu örnek bir tutuş sergilemek olarak bile yansıtabilir.
Bunun dışında ortak projeler çıkardığınız diğer şirketlerden referans talep edin. Bu şirketlerin otoriteleri, sizin yaptığınız işin ne kadar vasıflı olduğunu gösterecektir. Arama motorlarındaki SEO performansınız, sosyal medyadaki etkileşim performansınız, mail marketing dönüşümleriniz bir ölçüt olarak ele alınabilir. bu noktada bir gösterge olabilir.

Inbound pazarlamada güven öncelikli etkendir. Güveni sağlayamazsanız kitleniz sizden uzaklaşır. Inbound pazarlamada güven unsuru hakkında detaylı araştırma için netvent.com'un içeriklerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.