-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Nakliye Süreçlerinde Zamanlamanın Önemi

ads
ads
Zamanın, finansal gücün önüne geçtiği bir dönemde yaşıyoruz. Hayatımızın en önemli unsurlarından biri, zamandır; çünkü geri kazanılamaz.

Tecrübesizlik, nakliye süreçlerinde zamanlama sıkıntılarını getirebilir. Bundan dolayı yanlış zamanlama, özellikle uluslar arası nakliyelerde öncelikli yapılan hatalardan biridir.


Nakliye Süreçlerinde Zamanlamanın Önemi


Tabi, bunların dışında, işi kaçırmamak için dezenformasyon yayan şirketler de mevcut. Fakat asgari 10 günlük nakliye sürecine tabi olan bir sipariş, asla 1 hafta içerisinde gönderilemez. Şayet bunun için şartlar zorlanırsa ciddi maddi kayıplar yaşanılabilir.

Yapılması gereken ise nakliye talebinde bulunan tarafa kalıyor. Öncelikle siparişinizin asgari ve azami nakliye süreçlerini öğrenin. Sonuçta yol kısalmaz, iklim ve coğrafya şartları değişmez. Dolayısıyla bunlar göz önünde bulundurulduğunda ortalama bir zamanlama çıkarılabilir.

Sonrasında ise bu averajı tutturabilen firmaların ücretlendirme ve taleplendirmelerine göz atın. Ciddi anlamda ucuz bir şirket, sizin için çok daha pahalıya mal olabilir.

Son olarak da listelediğiniz nakliye şirketlerinin referanslarına göz atın. İşlerini layığıyla gerçekleştirebiliyorlar mı? Yoksa sözleri, sözlerden ibaret mi kalıyor?


Bu adımları takip etmeniz durumunda zamanlama konusunda hata yapmanız imkânsız olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.