-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Saç Dökülmesini Bioblas İle Önlemeye Başladım

ads
ads
Saçlarımıza her insan gibi gereğinden  fazla önem veririz. Genel olarak insanlar saçları ile şekline şekil katarlar bundan dolayı saçlarımız bizim en büyük mirasımız diyebiliriz. Fakat zamanla saçlarda, kırılma, cansızlaşma, soluk görünüm ve en kötüsü saç dökülmesidir. 

Saç dökülmesi kadar insanı strese sokan kötü bir şey yoktur diyebiliriz bu bağlamda. Bunun için saçlarımız için kullandığımız, ne olduğu belli olmayan ürünler ile özellikle kalitesiz jöle, wax sürekli çekilen fön saçları yıpratır bununla birlikte saç telleri incelir, kırılır ve köklerinde kuruma olarak dökülmeye yüz tutar. 


Saç Dökülmesini Bioblas İle Önlemeye Başladım


Bunun haricinde kadınların bir çoğunda kadın tipi saç dökülmesi ismi verilen durum meydana gelmektedir. Bu durum aslında genetik olarak adlandırılmakta her 4 kadından birinde bu ileri yaşlarda meydana gelebilmektedir. Bununla birlikte saç dökülmesine eşlik eden depresyon, streste cabası olabilmektedir. Benimde saçlarım bu şekilde dökülmeye başladığında dikkate almamıştım. Normal olarak karşıladığım için geçer ve daha sonra  yeniden çıkar diye düşünürken zamanla saçlarımda cansızlık, soluk renk dönemi ile saç diplerinde kuruma ile birlikte dökülmeler çoğaldı. 

Bir çaresini bulmak için birçok yolu denedim ancak başarılı olamadım uzun bir süre fakat saçlarım halen dökülmeye devam ediyordu.  BIOBLAS kullanmaya başladım artık eskisi gibi saçlarım dökülmüyor tam tersi olarak giden saçlarım yavaş yavaş yerine gelmeye başlıyordu. Kendime sordum neden bu kadar geç kaldım keşke daha önce bu markayı deneseydim diye. Aslında bildiğim bir üründü ama pek inanmıyordum o kadar etkili olabileceğine bu yüzden en son çare olarak ürünü kullanarak neler olduğunu gözlemledim. 

BIOBLAS  ülkemizde ki en iyi markalardan biri olmuştur. Çok kişi faydasını görmüş ve halen görmekte bu yüzden kullanan kişiler sadece bu markayı tavsiye ederler. Her 3 veya  4 kişiden birinin saçı döküldüğüne  göre saç dökülmesi sorunu çağımızda önemli sorun haline geldiği aşikardır. Bu şampuanın da en önemli özelliği sadece bitkisel olması ve saç dökülmesini engellediği herkesçe artık bilinmektedir. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ben cevız ve badem yagını onerırım sampuanınızın ıçıne katarsanız ıyı gelıyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.