-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Terminatör 5 Vizyona Giriyor

ads
ads
Terminator 5 Genesis  haziran ayında vizyona giriyor. Connor ‘un yine yapay zekalı robotları gelecek zamanda dünyayı ele geçirecek kadar zekaya erişiyorlar. Şimdiye kadar çevrilmiş  Arnold Schwarzenegger’siz Terminatör filmlerinin hiçbir tadı tuzu yoktu. Terminatör 4 çekilirken kendisine haber bile verilmediğini ve o sırada vali olduğunu belirten  Arnold Schwarzenegger; geri döneceğimi söylemiştim ve döndüm diyor. Terminatör 5 izle sekmesine tıklayın ve kesintisiz film izlemenin ayrıcalığını yaşayın…



Daha bir yaşlanmış ve yüz hatları daha da derinleşmiş olan Arnold robotların nasıl yaşlandığını soran izleyicilere insan derisinin altında tamamen merak bir robot var. Ama insan derisi de zamana karşı yaşlanıyor dedi.
Terminator 5 serisinde bu kez zamanda yolculuk olacak. İlk 2 serideki olaylara geri dönüş ve gelecek arasında kahramanlar gidip gelecekler.

Hercules filmi ile ünlenen Dwayne Johnson Terminator5 filminde skynet robotu olarak karşımıza çıkıyor. Şüphesiz D. Johnson söylentilere göre Arnold için büyük bir rakip olabilir. Arnold S. Kendi Twitter hesabında yaptığı açıklamada Johnson ile çalışmak istediğini belirtti ve D. Johnson’dan olumlu yanıt aldı.
1 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek film Genesis sonradan değiştirilen adı ile Genisys 3 ayrı bölüm olarak karşımıza çıkacak. Terminator 5  aslında Genisys 1 olacak. Bu filmin devamı Genisys 2 ve Genisys 3 olarak sırasıyla Mayıs-2017 ve Haziran 2018 tarihlerinde vizyonlarla buluşacak. Şimdiden devam filmlerinin çekilmeye başlandığı da gelen bilgiler arasında…
Yönetmenliğini Alan Taylor’un yaptığı ve baş rollerini Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jai Courtney, Jason Clarke, Byung-Hun Lee, Matt Smith (IV), Dayo Okeniyi’nin paylaştığı film daha önceki Terminator serilerinden tahmin edebileceğiniz gibi aksiyon-bilim kurgu türü filmlerden…
 Genç Connor yapay zekaya sahip makineler üreten bir dahi mucittir ve yapay zekalı makineleri gelecekte t-1000’ lerin başına bela olmuşlardır. T-1000 geçmiş zamana gönderilerek kendisini yok etmek isteyecektir.
170 milyon dolara mal olan filmde bu kez Arnold Schwarzenegger var ve diğer serilere oranla çok daha heyecanlı bir aksiyon bilim kurgu izleyeceğiz.
Bu filmin bir diğer avantajı da çok izlenen Terminator1 ve Terminator2 filmlerinin senaryosunu yazan William Wisher’in Terminator5 filminin de senaryosunu yazmış olması…

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.