-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tüp Bebek Yöntemi İle Çocuk Sahibi Olmak İmkânsız Değil

ads
ads
Uzun yıllar çocuk sahibi olma hayali ile evliliklerini sürdüren çiftler bu yüzden sorunlar bile yaşamaktadırlar ve hatta bu nedenle evlilikleri bile bitebilmektedir. Anne ve baba olmak isteyen çiftler üzerinde yapılan araştırmalar neticesinde sorun olan kişi tespit edilerek gerekli müdahale yapılmaktadır.

 kibristupbebek.com.tr gibi işinde uzman merkezlerine giderek en modern teknolojiler ve işinde uzman doktorların eşliğinde çocuk sahibi olmak artık çok yakın olabilmektedir.
Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler Kıbrıs tüp bebek merkezleri ile iletişime geçerek gerekli tüm sorularının cevaplarını almaktadırlar. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler de sorun sadece bayan da aramamalıdır.
 Önceki yıllarda erkekler bu konuda çok daha hassas olurlarken son dönemlerde bu konuda edinilen bilgiler sayesinde sorunun erkekte de olabileceğini kabul etmektedirler.
 Bayanlar ise yaşadıkları yumurta üretme sorunu için Kıbrıs yumurta donasyou ile artık çocuk sahibi olabilmektedirler.

Ülkemizde yapılamayan sperm ve yumurta donasyonu ve Kıbrıs cinsiyet seçimi Kıbrıs ve bazı ülkelerde yapılmaktadır ve bu sayede aileler çocuk sahibi olmaktadırlar.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.