-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bebek Ve Çocuk Giyim Ürünleri

ads
ads

           Türkiye nüfusunun önemli bir kesimini gençler oluşturmaktadır. Aynı zamanda çocuk yaş olarak niteleyebileceğimiz yaş grubu 20 milyona yaklaşmaktadır. Yani nüfusumuzun 4’te 1’inden fazlasını çocuk nüfusu oluşturmaktadır. Bu da çocuk tekstil ürünlerine olan talebin yüksekliğini gösterir.

             Türkiye’de çocuk tekstil ürünleri ise kalitesiyle kendini ispatlamış ve yurtdışına da önemli bir ihracat söz konusudur. Fiziki alımın yanı sıra online olarak bebek ve çocuk ürünleri internetten sipariş edilebilmektedir.
            Online alışveriş kervanına çocuk giyim de katıldı diyebiliriz. Bu online satış sitelerinden biri de Laresima’dır. Site bebek giyim olarak hem erkek hem de kızlara hitap etmektedir.
             Türkiye’de adı duyulmuş seçkin firmaların markaları tüketicilere sunulmaktadır. Bebek giyim olarak banyo ve bornoz setleri, kız bebek ürünleri, erkek bebek ürünleri ve ortak ürünler yer almaktadır.

            Portbebe ve kanguru çeşitleri de ürünler arasındadır. Ayrıca farklı desen ve modellerde bebek tulum ürünleri de bulunmaktadır. Sitede güvenli bir satış sistemi olup, ürünler kargoyla adrese teslim şeklinde gönderilmektedir. Aranılan ürünlere ulaşmak için arama çubuğu da kullanılabilir. Siteye laresima.com adresinden ulaşılabilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.