-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kadınlarda Saç Ekimi

ads
ads
Saç ekimi, saç dökülmesi yaşayan ve başının bir bölümünde seyreklik bulunan her sağlıklı bireyin yaptırabileceği bir işlemdir. Saç ekimi işlemini daha çok erkekler yaptırsa da kadınların da azımsanamayacak kadarlık kısmı yaptırmaktadır. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak rahatsız olan herkes saç ekimine başvurabilir. Saç ekimi ile hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak eğer kendimizi daha rahat ve de iyi hissedeceksek hiç beklemeden bir saç ekimi merkezine giderek operasyonu başlatmalıyız.
Erkeklerin başının bir bölümündeki kellik ya da saçlarını tamamen kaybetmeleri normal olarak karşılanabilir. Kişisel olarak kendileri de bu durumu yadsımayabilirler. Ancak kadınlar bu duruma daha duygusal yaklaşmaktadırlar. Dış görünüşlerine daha fazla önem verdikleri için saçlarının seyrekliği onları rahatsız eder ve saç ekimi yaptırmaya yöneltebilir. Kadınların saçları farklı nedenlere bağlı olarak dökülebilir. Genetik koşullar başta olmak üzere, hamilelik, doğum sonrası, menopoz dönemi ve mevsimsel geçişlerde saç dökülmeleri yaşayabilirler. Ayrıca bazı hastalıklardan dolayı da saç dökülmeleri yaşayabilirler. Kadınlar, saç ekimi yaptırmadan önce bir uzmana giderek dökülmenin nedenlerini araştırarak bunu yok etmeye çalışmalıdırlar. Eğer saç dökülmesi önlemezse, saç ekimine başvurabilirler. Ama önceden bir ön araştırma yapılmalı ve saç ekimi konusunda bilgi toplanmalıdır.
Kadınlarda Saç Ekimi

Saç dökülmesinin nedenleri uzmanlar tarafından araştırılırken saç derisinin de dikkatli olarak incelenmesi gerekir. Kadınlardaki saç dökülmesinin neden bakımsızlık dolayı da olabilir. Kadınların saçları daha fazla bakım istediği için düzenli olarak bakım yapmaları gerekmektedir. Kadınların saçlarındaki incelmeler ve yeterli besleneme durumunda başın bazı bölgelerinde seyreklikler oluşabilir. Bunları farklı şekillerde geçiremeyen kadınlar, saç ekimi yöntemine başvurabilirler. Gelişen teknoloji sayesinde sadece erkeklerde değil kadınlarda da saç ekimi büyük başarıyla sonuçlanabilmektedir. Üstelik kadınlardaki saç ekimi kişiye özel uygulamalar geliştirilerek yapıldığı için başarı oranı daha yüksek olmaktadır.

Kadınlar için yapılan saç ekimi operasyonları erkeklerde uygulanan ve yeterli uygunluk testinden yöntemlerle yapılmaktadır. Saç ekimi için başvuran kadınlar için öncelikle bir yol haritası çıkarılır ve işlemlerin başlangıcı sağlanır. Ekim yapılacak bölgeye göre işlemlerin süresi uzalabilir ya da kısalabilir. Saç ekimi yapılacak bölge eğer büyük bir alansa ve seyreklik fazlaysa işlemler tek seferde yapılamayabilir. Bu gibi durumlarda saç ekim işlemi seanslara ayrılarak yapılır. Eğer kadınsanız ve saç ektirme konusunda endişeleriniz varsa hiçbir endişe duymanız gerek yoktur. Saç ekimini sadece erkeklerin değil kadınların da yaptırabileceğini son kez söyleyelim ve yazımızı burada noktalayalım.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.