-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İş Performansınız İçin Özel Yazılım Modeli

ads
ads
Yazılım modelleri hem sabit bilgisayar sistemleri hem de çeşitli mobil işlemcili cihazlar için özel olarak geliştirilebilme özelliği gösterir. Bu durumun en büyük kazancı ise söz konusu şirketinizin ihtiyaç duyduğu iş performansının yanı sıra, zaman tasarrufu da gerçekleştirilir.

Bu kimi zaman üst düzey yöneticilerin, diğer personel ve yöneticiler arasında veri alışverişi yapmasını sağlarken, kimi zamanda önemli iş bilgilendirmeleri için kullanmayı ön görür. Burada özet olarak şirketin genel çıkarları doğrultusunda bir iş faaliyetleri döngüsüne katkıda bulunacak olan profesyonel bir çözümden bahsedildiği söylenebilir. Bunun için ise codex özel yazılımları, ihtiyaç duyulan alanlara yönelik çözümler sunar.
 Bu çözümler temel yazılım modellerini kapsar ve hem yöneticileri hem de personelleri düşünen bir yazılımsal düzen ile iş performansını arttırmaya yönelik sunulur.
Kimi zaman hazır yazılımların yetersiz kalması ise yazılım geliştirme çalışmalarının gerekliliğini ortaya koyar.

Bu da profesyonel bir ekip çalışmasını gerektirmekle birlikte, kısa sürede ihtiyaç duyulan http://www.codex.com.tr/ yazılımın ortaya çıkarılması son derece büyük bir önem taşır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.