-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Milyonlar Filmi

ads
ads
Animasyon filmlerini artık sadece çocuklar değil hepimiz seviyoruz. Son yıllarda oldukça başarılı yapımların yer aldığı sinemalara önümüzdeki günlerde harika bir animasyon filmi vizyona girecek. Minyonlar adında ki bu animasyon filmini hepinizin ailecek severek izleyeceğinizi düşünüyoruz. Özellikle farklı tarzlarda macera ve aile filmi arayanlar için bu harika film vizyona girdiği andan itibaren sizler için anında sitemizde yer alacak. Bu şekilde özellikle sinemaya gidemeyenlere oldukça güzel bir hizmet vermiş oluyoruz. En güzel en harika yapımların yer aldığı sitemizden sizlerde anında yararlanabilirsiniz. Bu şekilde ailecek en güzel en eğlenceli filmleri izlemiş olacaksınız. Eski çağlardan bu yana kendileri için kötü bir efendi bulmaya çalışan Milyonlar, Firavun, Napolyon, Dracula ve dinozorlara kadar herkese hizmet etmeye çalışırlar. Ancak bütün kötü efendileri bir gün mutlaka yok olmaktadır. Bu ilginç ve farklı hikâyenin en güzel sahnelerini aileniz ile birlikte eğlenerek izlemek ve oldukça güzel vakit geçirmek için sizlerde sitemizin sizlere sunduğu bu güzel aktiviteden hemen yararlanabilirsiniz.

Kendilerine kötü ve hizmet sunacakları bir efendi bulamadıkları için Antartika'ya giderler ve orada yaşamaya başlarlar. Bu harika animasyon filmi izleyebilmek için ise sadece sitemize giriş yapmanız yeterli olacaktır. Sizlere en güzel animasyon, macera, aksiyon, aşk ve dram filmlerini sunan sitemizden sizlerde istediğiniz zaman yararlanabilirsiniz. Minyonlar İzleyebilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bu filmi ve diğer gösterime giren tüm yeni filmleri anında izleyebilmek için sizlerde hemen sitemize gelin. Özel animasyonları ve farklı konusu ile sizlere oldukça eğlenceli bir zaman vaat ediyor. 1960 yıllarında kaderleri değişmeye başlayan bu üç kişilik milyonlar ekibinin Amerika'ya doğru maceraları başlar. Bakalım bu macerada onları neler bekliyor? En güzel animasyon filmlerinin yer aldığı sitemiz sizler için farklı ve özel birçok filmin yer aldığı sitemiz sizler için en yeni filmleri derlemeye devam etmektedir. Bu harika animasyon filminin Yönetmeni Pierre Coffin ve Kyle Balda ortak üstleniyor. Senaryosu ise Brian Lynch'e ait. Çocuklarının izlemekten oldukça keyfi alacağı bu güzel ve harika maceraya sizlerde katılabilirsiniz. İnanılmaz keyifli filmlerin yer aldığı sitemizden sizlerden hemen yararlanmak için sitemize giriş yapmanız yeterlidir. 4 Eylül 2015 tarihinde gösterime girecek olan filmi aynı zamanda izleyebilmek için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En farklı ve en güzel Minyonlar Full İzleyebilmek için sizleri hemen sitemize davet ediyoruz. Tüm animasyon filmleri, aksiyon, macera, aşk ve polisiye filmler için sadece sitemiz sizlere yetecektir. Tüm beklentilerinizi arşivi ile karşılayacak olan sitemizden sizlerde hemen yararlanmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Özgün ve geniş arşivimizi inceleyerek sizlere sunduğumuz bu güzel ve farklı olanakları değerlendirebilirsiniz. Her zaman ve her yerde daha fazla film için sadece sitemize erişim sağlamanız yeterli olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. milyonlar filmi çok güzel bir izlemenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.