-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sizinle Aynı Dili Konuşmayanlarla Anlaşmak Çocuk Oyuncağı

ads
ads
 İnsanlar konuşarak ya da yazarak anlaşırlar. İster konuşarak ister yazarak da olsa anlaşmalarını sağlayan en önemli şey dildir kuşkusuz. Her milletin konuştuğu dil farklı olunca, anlaşmakta sıkıntı olmaktadır. Bu gibi durumlarda dil çevirisi kişilerin imdadına yetişir. İşte Çeviri Dükkanı bu konuda sizin imdadınız yetişir.


Sizinle Aynı Dili Konuşmayanlarla Anlaşmak Çocuk Oyuncağı


 Elinizde yabancı bir dil ile yazılmış bir metin var. Çeviri yapılması gerekli ve çok acil. https://ceviridukkani.com/ sitesine girerek metnin dilini seçebilir, metni word, excel, pdf ve txt formatında yükleyebilir ve çevirmek istediğiniz dili seçebilirsiniz. Metin o dil konusunda uzman personellerce hızlı çeviri yapılarak size teslim edilecektir.

 Profesyonel çeviri hizmetleri sunan firma Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca ve Çince gibi birçok dilden Japonca, Korece, Kürtçe, Portekizce, Farsça ve İtalyanca gibi birçok dile başarılı bir şekilde çeviri işlemini yapmaktadır.

 Siz de çeviri yaptırmak istediğiniz metni yükleyerek kaynak ve hedef dili seç ve sipariş vererek profesyonel bir çeviri yaptır. Firmanın internet sitesinden referansları görerek ayrıntılı bilgi alabilir ve ayrıcalıklı hizmetten faydalanabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.